News: TNT va lansa serialul Un comportament adecvat

Un comportament adecvatTNT a adaugat o noua drama originala in grila sa de programe pentru toamna aceasta. Un comportament adecvat ii aduce in rolurile principale pe Michelle Dockery (Downton Abbey) si pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto (1492 – Cucerirea Paradisului) intr-o adaptare a romanului Letty Dobesh a lui Blake Crouch (autorul romanului Wayward Pines). Din distributie mai fac parte Terry Kinney (OZ, E nevoie de un erou) sau Lusia Strus (Wayward Pines). Serialul incepe joi, 20 noiembrie, de la ora 22:00, la TNT Romania.

Un comportament adecvat va putea fi urmarit din 17 noiembrie, in fiecare joi, de la ora 22.00, la TNT.

Un comportament adecvat spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o escroaca ce obtine foloase materiale intr-un mod fraudulos, a carei viata o ia mereu pe un drum gresit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudenta fiind modul in care ei ii place sa actioneze cel mai des. Abia iesita din inchisoare, Letty incearca sa ramana pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut pana acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se intalneste des cu ofiterul de supraveghere, Christian (Kinney), dar ale carui motivatii de a o ajuta sunt indoielnice. Haosul revine in viata lui Letty cand afla ca un asasin (Juan Diego Botto) a fost angajat pentru a o ucide pe sotia unui barbat cunoscut. Din dorinta de a-i da planurile peste cap, Letty se va ciocni cu acest criminal, incurcandu-se amandoi intr-o relatie periculoasa.

Un comportament adecvat

Serialul Un comportament adecvat este produs de scenaristul/producatorul Chad Hodge (Wayward Pines) si de autorul Blake Crouch (Wayward Pines), impreuna cu producatorii executivi Marty Adelstein (Prison Break) si Becky Clements in Studiourile Tomorrow, reprezentand un parteneriat intre studiourile ITV Studios si Marty Adelstein. Episodul pilot a fost realizat in regia lui Charlotte Sieling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *