Ultima nava porneste in cea de a cincea si ultima aventura pe 10 septembrie, la TNT

Ultima navaSerialul Ultima nava/The Last Ship isi va incheia ultima misiune odata cu lansarea celui de al cincilea sezon pe 10 septembrie, de la ora 21.00. Eric Dane (Grey’s Anatomy), Bridget Regan (Agent Carter) si Adam Baldwin (Firefly, Chuck), actorii principali ai serialului de actiune, se afla, in acest sezon, in fata unei catastrofe globale, care a decimat aproape toata populatia planetei.

In sezonul cinci, lumea isi revine in urma virusului mortal care a devastat populatia, dar tulburarile politice globale raman. Tom Chandler (Dane) s-a retras, iar fostul sau echipaj s-a risipit, multi dintre membrii sai crescand in grad in randurile Marinei militare. Sasha Cooper (Regan), locotenentul Danny Green (Travis Van Winkle), Wolf Taylor (Bren Foster) si sergentul Azima Kandie (Jodie Turner Smith) se afla intr-o misiune secreta din Panama. Cand sunt invinuiti in mod gresit pentru un atac asupra presedintelui panamez, efectele asupra Statelor Unite ar putea fi groaznice. Nathan James trebuie sa lupte pentru a preveni invazia Americii Latine, dar si un razboi mondial. Cel de-al cincilea sezon este si cel mai intens sezon al serialului, insa, pe langa emotiile puternice pe care le trezeste, productia arata care ar fi costurile unui razboi prelungit, dar si sacrificiul pe care cei implicati in lupta trebuie sa il faca.

Ultima nava ii mai aduce pe micile ecrane si pe Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster, Kevin Michael Martin, Emerson Brooks si Jodie Turner Smith. Serialul este produs de Studio T al Turner, in asociere cu Platinum Dunes, companie ai carei parteneri – producatorul de film Michael Brad, Brad Fuller si Andrew Form – sunt producatori executivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *