TNT Romania, un an de existenta, un nou logo, noi filme si seriale

tntTNT Romania introduce de maine un nou logo si o noua identitate vizuala, marcand un an de existenta a brandului in itara. Noul design reflecta evolutia televiziunii catre o varianta mai moderna care aduce filme celebre, dar si noi seriale dramatice si de comedie. Toamna aceasta, TNT Romania difuzeaza o noua selectie de filme celebre si apreciate de la Hollywood, productii premiate, dar si doua seriale in premiera, Un comportament adecvat si Signos: In zodia razbunarii.

O noua campanie va prezenta diversitatea continutului TNT Romania, o combinatie care nu va lasa nicio emotie nerascolita. Pasiune, frica, furie, bucurie – telespectatorii le vor experimenta pe toate. Octombrie vine cu filme aclamate, ca: Matrix, Diamantul sangeriu, Seven, Gladiatorul, Blade, Evadatul si filme indragite, cum ar fi Eliberati-l pe Willy, Ora de varf, Familia Addams, Wild Wild West si Micul Tate. Pentru fanii serialelor dramatice, TNT aduce: Ultima nava, Crima cu premeditare, Podgoria: In ceata tacerii, Jane si Maura: Detectivi in Boston, in timp ce fanii serialelor de comedie pot urmari: The Detour, Wrecked si That 70’s show. Pentru luna noiembrie, TNT a programat premiera serialului Un comportament adecvat, la doar cateva zile dupa lansarea in Statele Unite. Serialul este o drama captivanta in care Michelle Dockery (Downton Abbey), joaca rolul unei artiste hoate, care intra intr-o relatie toxica cu un criminal. Tot in noiembrie, va avea loc si premiera Signos: In zodia razbunarii, un thriller argentinian care spune povestea unui medic de rand, dintr-un oras linistit, care are un plan de razbunare ucigas.

Un comportament adecvat si Signos: In zodia razbunarii sunt cele mai recente productii care vin sa imbogateasca grila TNT Romania cu drame originale si comedii. Deja un brand international si una dintre retelele de cablu de top din Statele Unite, TNT a fost introdus pe piata romaneasca pe 6 octombrie 2015, ca o continuare a TCM. “Suntem foarte incantati de programele TNT. Telespectatorii au fost captivati de serialele originale ca Ultima nava si Podgoria: In ceata tacerii, iar pentru acest an, pregatim noi seriale, un exemplu fiind productia „Un comportament adecvat”. In noua campanie, ne-am propus sa aducem la suprafata ceea ce este unic in grila noastra – o combinatie intre noi seriale seducatoare si o gama larga de emotii cinematografice”, a spus Matthias Heinze, vicepresedinte comercial Turner in Europa Centrala si de Est si manager general in Europa de Est.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *