Suicide Squad – din 5 decembrie in format 4K

Suicide Squad 4KProVideo anunta lansarea pe 5 decembrie 2016 a discului Suicide Squad / Brigada Sinucigasilor in formatul ULTRA HD BLU-RAY, primul film din Romania lansat in 4K, pentru a coincide cu disponibilitatea player-erelor Ultra HD Blu-ray pe piata.

E atat de bine sa fii rau…

Pentru a-si micsora pedepsele, o brigada formata din cei mai periculosi anti-eroi accepta sa lucreze impreuna pentru guvern. Misiunea lor? Sa distruga o entitate malefica misterioasa ce pare de neinvins…. 4K Ultra HD si High Dynamic Range (HDR) asigura clientilor o experienta de vizionare home entertainment mai fiabila, mai vibranta si mai colorata decat oricand.

Ce avantaje aveti?

  • Rezolutia 4K – de 4 ori mai clar decat HD
  • High Dynamic Range (HDR) – culori mai stralucitoare, mai intense si mai naturale
  • Wider Color Spectrum– Mai multe culori naturale
  • Immersive Audio – Sunet Multi-Dimensional

Ce gasiti in pachet?

  • 2 Discuri: varianta de cinema in format 4K UHD + varianta extinsa in format Blu-ray Disc standard
  • Carcasa noua neagra
  • Poate include Dolby ATMOS, 7.1 sau 5.1 Audio Streams

Suicide Squad 4K“Suntem bucurosi ca am putut realiza aceasta noua etapa tehnologica care ne va permite sa aducem publicului nostru cele mai bune experiente de vizionare acasa, cu imagini de claritate extraordinara si sonor cuprinzator,” a declarat Ron Sanders, Presedinte, Warner Bros. Worldwide Home Entertainment Distribution.

“Ultra HD cu HDR reprezinta cel mai palpitant progres din domeniul home entertainment, iar o data cu proliferarea anticipata a canalelor de televiziune Ultra HD in anii viitori, ofertele noastre de produse Ultra HD Blu-vor completa cu adevarat capacitatile uimitoare ale acestei noi generatii de hardware home entertainment. Warner Bros. si-a asumat angajamentul lansarii unui game vaste de titluri Ultra HD Blu-ray, inclusiv titluri noi si oferte din catalogul nostru extins.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *