Special: Un blogger de film la Webstock 2016

webstock-2016
Asa cum v-am anuntat recent, anul acesta merg la Webstock. Da, nu are legatura cu filmele , iar site-ul acesta a fost mereu unul axat strict pe productiile de cinema si tv, dar, avand in vedere ca este un site (blog) si exista si o pagina de Facebook, e cazul sa particip si la o astfel de conferinta. Pentru ca, pana la urma, ma va ajuta sa va comunic voua mai bine stirile si cronicile pe care le vedeti aici.

Cu ocazia acestui anunt, o sa profit si de faptul ca bloggerii de film sunt o nisa mica si sunt, in mare parte, ignorati cand vine vorba de campanii, topuri sau mentiuni. Spun ca profit, pentru ca vreau sa aflu de ce prefera oamenii blogurile generale in locul celor specializate si de ce, uneori, chiar companiile care se ocupa de filme, televiziuni si domenii culturale, prefera sa abordeze bloggerii generalisti in locul celor axati pe domeniul specific. E o dezbatare lunga, dar poate voi afla mai multe la Webstock. Pe langa interesul „de serviciu”, cum s-ar spune, mai e important si faptul ca studiez PR si deci, conferinta asta e o ocazie numai buna sa cunosc oameni din acest domeniu si sa aflu cum functioneaza.

Evenimentul din 30 septembrie, este a 9-a editie Webstock si, de apreciat foarte mult, va fi transmis live, pentru cei care nu vor putea sa participe direct. Pe langa speakerii care vor veni acolo si pe care ii voi mentiona in scurt timp, se mai intampla o chestie misto. Se va anunta Online Personality of the Year si partea buna e ca oricine poate vota. Asa ca daca aveti un preferat dintre Alexandru Negrea, Andreea Esca, Andreea Ibacka, Cristian China-Birta, Dana Rogoz, George Buhnici, Lucian Mindruta, Marian Godina si altii, eu va invit sa il sustineti. Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala.

index

Primii speakeri la Webstock au fost anuntati pe site! Urmariti site-l Webstock si retelele sociale pentru a afla lista completa. Au pregatit multe surprize. Dintre cei de mai sus, sincer, sunt foarte curios sa ii aud pe Lucian Mindruta si pe George Buhnici. Da, stiu, nu sunt chiar bloggeri, au cariere de jurnalisti in spate, dar au stiut sa se implice in aceasta era social media. Cam atat pe moment. O sa revin cu mai multe informatii pe parcursul evenimentului si dupa.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *