Special: @FiLM nr.5/2015

@FiLM

@FiLM va intampina din nou cu idei originale, articole tematice si interviuri exclusive. Ascunse printre randuri stau curiozitati si informatii care sigur iti vor placea. Nu vreau sa iti dau prea multe detalii, dar te asigur ca redactia @FiLM a pregatit surprize cinematografice fantastice! Asadar, te astept sa consulti online noutatile din lumea filmului si sa imparti cu cei dragi bucatele din ospatul cinematografic cuprins in filele revistei! Un mic teasing: 5 afise exclusive in romana, 2 interviuri, imagini din revistele The Walking Dead si Abatia in exclusivitate, plus articole tematice, un top post apocaliptic, nelipsitul concurs de la pagina 7 si multe multe alte articole interesante. Echipa formata din: Gazeta de Film, F and G must see, Edge and Back, Cineamator si Movienews.ro va invita sa cititi numarul din mai mai jos.

https://www.facebook.com/revistalafilm

https://twitter.com/RevistaFILM

Ce face deosebit acest numar? Tocmai a trecut nebunia Avengers (sau nu?), ca vine East European Comic Cons si la scurt timp si filmul lunii mai, Mad Max, iar pentru asta ne-am pregatit cu un portret al lui Tom Hardy si o trecere in revista a trilogiei Mad Max. Avem articole despre filme de epoca, duelul Marvel-DC ajuns la un nou episod, cu Jarvis si Alfred si recomandari de seriale printre care Arrow, Supernatural si Daredevil. Si ne pregatim desigur de East European Comic Con, cu un interviu special, fara sa neglijam filmele ce vor avea premiera in mai, precum Pitch Perfect 2 sau Tomorrowland.

In plus, continuam traditia concursurilor si de data asta oferim premii legate de Mad Max.

Multumim distribuitorilor de filme si echipelor de PR pentru sprijin si colaborari si cititorilor care ne lectureaza numar de numar (sau ocazional).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *