Special: @FiLM nr.4/2015

@FiLM

Viziunea @FiLM se intinde mult si bine, va pregatim mai multe decat avem voie sa va spunem, ne-ati primit frumos si ne-ati confirmat ca va placem. Sentimentul e reciproc, deci si prin urmare, fara nici o alta intarziere sau peroratie, va uram lectura placuta si va multumim ca ne cititi. Echipa formata din: Gazeta de Film, F and G must see, Edge and Back, Cineamator si Movienews.ro va invita sa cititi numarul din aprilie mai jos.

https://www.facebook.com/revistalafilm                                           

https://twitter.com/RevistaFILM

Ce face deosebit acest numar? Ignorand intentionat tematica, pentru ca Avengers au preluat puterea, va mentionez portretele lui Robert Downey Jr, Josh Whedon sau doua articole dedicate romancierului Nicholas Sparks. Avem interviuri exclusive, duelul Marvel-DC ajuns la un nou episod, cu Justice League fata in fata cu Avengers si recomandari de seriale printre care Penny Dreadful, Turn, Daredevil si Orphan Black. Si ne pregatim desigur de revenirea sezonului V din Game of Thrones, fara sa neglijam premiere cinematografice  ca Miss Julie sau Fast and Furios 7.

In plus, continuam traditia concursurilor si de data asta oferim produse tematica pentru Run All Night.

Multumim distribuitorilor de filme si echipelor de PR pentru sprijin si colaborari si cititorilor care ne lectureaza numar de numar (sau ocazional).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *