Review: A Million Ways to Die in the West

Cand vine vorba de comedii, anul acesta a fost cam slabut, cel putin pentru mine. Dar Seth Macfarlane aduce pe marile ecrane exact ce asteptam. Creatorul serialului animat Family Guy, reuseste sa impuste doi iepuri deodata cu A Million Ways to Die in the West, care este atat comedie cat si western, iar asta e un mare plus. Seth este regizorul, producatorul, scenaristul, dar si protagonistul acestui film si daca ii cunoasteti celelalte creatii (Family Guy, Ted) veti vedea ca stilul sau este prezent peste tot.

La capitolul glume, filmul se descurca foarte bine, atat scenele, cat si replicile sunt foarte bine realizate si nu de putine ori te trezesti ca rade toata sala. Actorii se descurca bine; Charlize Theron a avut cea mai buna performanta din acest film, Liam Neeson si-a adus stilul sau de badass, dar intr-un rol negativ, iar restul actorilor secundari au fost mai mult sau mai putin impresionanti, dar per total nu au fost actori slabi. Seth s-a descurcat acceptabil, avand in vedere ca a fost primul lui rol mare dintr-un film (si-a oferit vocea in alte filme, dar nu a aparut in persoana pana acum) si cred ca in viitor isi va imbunatati stilul. Muzica e bine aleasa pentru un film western, efectele speciale sunt reusite, iar atmosfera generala a filmului este bine construita. Insa cele mai frumoase surprize din acest film sunt cameo-urile. Actori, voci si scene memorabile din alte filme apar in A Million Ways to Die in the West si asta face filmul si mai placut de urmarit. 

In final, o sa acord filmului nota 8. se putea mai bine, asta clar, dar cel putin a reusit sa ne ofere un western bun si o comedie placuta. Recomand.

Filmul intra in cinematografe din 6 iunie, distribuit de RoImage cu titlul Urma Scapa Turma. Multimiri RoImage pentru invitatie si Cinema City Cotroceni pentru gazduire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *