Sezonul 3 din Halt and Catch Fire la AMC Romania

Halt and Catch Fire

Halt and Catch Fire se intoarce cu sezonul al treilea ce va avea premiera exclusiv la AMC pe 6 octombrie de la ora 21:15.

Produs de AMC Studios, Halt and Catch Fire surprinde ascensiunea erei computerelor din anii 1980, concentrandu-se pe cele patru personaje principale care incearca sa inoveze in contextul progreselor tehnologice rapide.  In al treilea sezon, care se plaseaza in luna martie a anului 1986, compania tehnologica Mutiny pleaca din Texas pentru liga superioara din Silicon Valley.  Fondatoarele Cameron Howe (Mackenzie Davis) si Donna Clark (Kerry Bishe) sunt in cautarea unei idei marete care sa propulseze compania Mutiny in rolul de jucator cheie pe piata, insa noii colaboratori le pun la incercare parteneriatul.

Gordon (Scoot McNairy) se lupta sa-si gaseasca locul in compania Mutiny, companie detinuta de sotia sa, iar Joe McMillan (Lee Pace) isi construieste imperiul, reinventandu-se  cu o miscare indrazneata care socheaza Valley si il aduce inapoi in vietile fostilor sai parteneri.  Pe langa Pace, McNairy, Bishe, Davis si Toby Huss in rolul lui John Bosworth, cel de-al treilea sezon ii are in distributie si pe Annabeth Gish in rolul lui Diane Gould, o investitoare in companii cu riscuri, cunoscuta in Silicon Valley si Manish Dayal in rolul lui Ryan Ray, un programator talentat si ambitios, ambii avand roluri recurente.

Halt and Catch Fire

“Dupa aprecierile din partea criticilor din sezonul trecut, noi credem ca sezonul trei va duce show-ul nostru la nivelul urmator. In timp ce o evolutie narativa puternic tehnologica  va continua sa conduca aceste 10 episoade, povestea reala ramane calatoria emotionala si psihologica a lui Joe, Cameron, Gordon, Donna si Bosworth”, au declarat Christopher Cantwell si Christopher C. Rogers, producatori executivi si showrunneri.

“Daca primul sezon a fost o poveste despre administratia companiei si sezonul doi a fost cronica unei afaceri aflate la inceput, sezonul trei este despre pericolele unei companii tinere si promitatoare in lupta pentru a se alatura castigatorilor ale caror nume inca definesc peisajul competitiv din Silicon Valley.  In timp ce Mutiny a fost candva un grup de tineri programatori dezorganizati plini de potential, acum compania se gaseste in perioada adolescentei, tanjind dupa maturizarea corporatiei intr-un taram in care viitorul nu ii este garantat”. 

Pe parcursul primelor doua sezoane, Halt and Catch Fire a primit o serie de recenzii pozitive. The Hollywood Reporter a laudat “scenariul excelent, actoria impresionanta si un stil vizual cinematografic remarcabil”  si US Magazine l-a numit “o drama tech surprinzator de antrenanta”. The New Yorker l-a numit “eficient in a face ceea ce face cel mai bine, adica sa fie o platforma pentru o perioada din istorie ingropata, dar fascinanta” si RogerEbert.com a concluzionat ca  serialul este “unul dintre cele mai bune facute vreodata  la a surprinde  imperfectiunile umane care apar cand iti cioplesti drumul in lumea afacerilor si in viata, incluzand competitivitatea oarba, nesigurantele care te paralizeaza si indoiala care te copleseste”.

Serialul a fost creat de showrunnerii Cantwell si Rogers si ii are ca producatori executivi pe Cantwell, Rogers si Gran Via Productions’ Mark Johnson (Breaking Bad, Rain Man) si Melissa Bernstein (Breaking Bad).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *