Serialul horror NOS4A2, o altfel de poveste cu vampiri, se lanseaza pe 6 iunie la AMC

NOS4A2Serialul horor NOS4A2, bazat pe romanul omonim ultra popular al lui Joe Hill, se lanseaza pe postul AMC joi, 6 iunie, la ora 22:00.

O altfel de poveste cu vampiri, NOS4A2 ii are in centrul actiunii pe Victoria McQueen (Ashleigh Cummings), o tanara care isi descopera puterile supranaturale si pe nemuritorul Charlie Manx (Zachary Quinto), care se hraneste cu suflete de copii.

NOS4A2 o urmeaza pe Vic McQueen, o tanara talentata care descopera ca are o abilitate supranaturala de a gasi lucruri pierdute. Aceasta abilitate o pune in conflict nemuritorul malefic Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto. Ocupatia lui principala este sa rapeasca copiii, intr-un Rolls-Royce Wraith negru, inmatriculat cu numarul NOS4A2 (omofon cu „Nosferatu”); ii duce intr-un taram paralel, populat de mici zombi cu dinti ascutiti si ochi goi.

NOS4A2Manx reuseste sa deturneze spiritul Craciunului, transformand vesela sarbatoare, intr-un Hallowen funest. Sub aparenta unui spirit justitiar, ca in „The Christmas Carol”, Manx il pacaleste pe credulul Bing Partridge (Olafur Darri Olafsson) ca ororile pe care le vede in Christmasland sunt imagini dintr-un viitor posibil, in care spiritele copiilor sunt prizoniere, viitor ce poate fi schimbat, daca Bing ii va deveni acolit. Vic se va stradui sa-l infranga pe Manx si sa-i salveze victimele – fara sa-si piarda mintile sau sa-i cada ea insasi prada.

NOS4A2 are filtru special de facebook – Manx Yourself!

Cei care vor sa testeze cum ar arata versiunea lor din Christmasland-ul stapanit de Manx sau care vor sa intre in pielea acestui personaj demonic, au la indemana noul efect „Manx yourself!”, un filtru special conceput pentru pozele facute cu camera foto de pe reteaua Facebook. Aplicatia poate fi accesata de la acest link: NOS4A2.com/MANX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *