Piratii din Caraibe 5 – Biletele s-au pus in vanzare

Piratii din CaraibePiratii din Caraibe se reintorc pe marile ecrane dupa 6 ani de la ultima calatorie pe mare a faimosului Capitan Jack Sparrow. Biletele pentru continuarea mult-asteptata a aventurii din Universul Disney se vor putea achizitiona incepand de vineri, 12 mai. Cea de-a cincea parte a celebrei francize – Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar – va ajunge in cinematografele din Romania incepand din seara datei de 25 mai. Daca esti fan infocat al seriei, sau daca pur si simplu vrei sa ai parte de actiune pe cinste, umor spumos si efecte speciale impresionante, cumpararea biletelor in avans iti ofera posibilitatea de a fi printre primii care vad filmul.

Filmul Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar este distribuit de Forum Film Romania si va fi disponibil in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos. Bile

In noul film, Johnny Depp revine in rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou in pericol, fiind urmarit de marinarii-fantoma, in frunte cu Capitanul Salazar (Javier Bardem), care a reusit sa scape din Triunghiul Diavolului si isi doreste cu indarjire sa il gaseasca si sa il omoare pe Sparrow. In incercarea de a scapa de Salazar, Jack se aliaza cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tanar din Flota Navala Regala si cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialista in astronomie. Singura lor scapare este legendarul Trident al lui Poseidon.  Cei trei pornesc in cautarea lui, la bordul corabiei „Pescarusul Mort” (Dying Gull), fiind urmariti de cel mai aprig dusman pe care l-a avut pana acum Sparrow.

Din distributia filmului Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar mai fac parte si: Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani in rolul vrajitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham in rolul lui Scrum, si Geoffrey Rush care revine in rolul Capitanului Hector Barbossa.

Joachim Rønning si Espen Sandberg sunt regizorii Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar, avandu-l ca producator pe Jerry Bruckheimer. Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr., Terry Rossio si Brigham Taylor sunt producatorii executivi, scenariul fiind scris de Jeff Nathanson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *