Pe 5 octombrie se lanseaza ELITE, un nou titlu original Netflix!

ELITE

Bun venit in lumea ELITE, marcata de probleme care au legatura cu maturizarea, relatiile, luptele dintre clase, iubirea, dar si crima. Noul serial Netflix va avea lansarea pe 5 octombrie 2018.

Noul serial reuneste trei actori din La Casa de PapelMaria Pedraza, Miguel Herran si Jaime Lorente – dar si mai multe fete noi, precum Itzan Escamilla (Cable Girls), Miguel Bernardeau, Aron Piper, Ester Exposito, Mina El Hammani, Alvaro Rico si Omar Ayuso (care debuteaza in ELITE). Din distributie face parte si Danna Paola, care se numara printre cele mai populare actrite si cantarete din Mexic.

ELITE este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramon Salazar (Sunday’s Illness, Three Steps Above Heaven) si Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town) si scris de Carlos Montero (The Time in Between si creatorul Physical or Chemical) si Dario Madrona (Genesis, La chica de ayer si co-producatorul The Protected).

Las Encinas este cea mai exclusivista si apreciata scoala din Spania, unde elitele tarii isi trimit copiii sa studieze. Tot aici ajung sa studieze si trei tineri din clasa de mijloc, dupa ce scoala acestora se darama, iar Consiliul Local decide sa distribuie elevii in celelalte institutii scolare aflate in zona. Cei trei tineri credeau initial ca sunt norocosi, insa vor afla in curand ca nu totul e asa cum pare. Diferentele dintre cei care care au totul si cei care nu au nimic de pierdut duc la o crima, al carei autor ar putea fi oricine se afla in preajma elitei din Las Encinas.

Serialul este format din opt episoade si este produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *