Noutatile Netflix in luna iunie: Luke Cage si finalul Sense8

Poate ca asteptai ultimul episod din Sense8 sau continuarea aventurilor lui Luke Cage. Si, daca ai urmarit primul sezon, in iunie poti afla in continuare ce mai fac primele femei din wrestling in GLOW. Iata cele mai importante titluri noi de pe Netflix din luna iunie!

13 noiembrie: Parisul sub atac – 1 iunie

13 noiembrie: Parisul sub atac este un documentar din trei parti in care Jules si Gedeon Naudet, regizorii documentarului 9/11, expun povestile de viata din spatele atacurilor teroriste din 13 noiembrie 2015, de la Paris. Urmand cronologia evenimentelor, documentarul prezinta marturiile oamenilor ale caror destine au fost influentate de aceasta tragedie: supravietuitori, pompieri, politisti si lideri ai guvernului francez.

Alex Strangelove – 8 iunie

Alex Strangelove spune povestea lui Alex Truelove (Daniel Doheny), un licean obisnuit cu o prietena minunanta, Claire (Madeline Weinstein) si un viitor stralucit in fata – cu planuri sa atinga ultimul obiectiv al adolescentei, pierderea virginitatii. Lucrurile se complica atunci cand il cunoaste pe Elliot (Antonio Marziale), un tanar gay frumos si sarmant din cealalta parte a orasului care, fara sa vrea, ii trimite pe Alex intr-o calatorie de descoperire a identitatii sexuale, demarand o explorare amuzanta si emotionanta a iubirii, dragostei si prieteniei in timpurile noastre moderne. Scris si regizat de Craig Johnson (The Skeleton Twins, Wilson), produs Ben Stiller, Nicky Weinstock si Jared Ian Goldman.

Netflix

Sense8 – 8 iunie

Continuand povestea exact de la finalul ultimului sezon, Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) si Wolfgang (Max Riemelt) se intalnesc atat fizic, cat si mintal, sunt aruncati in mijlocul tragediilor si implinirilor celorlalti. Urmariti de Whispers (Terrence Mann) si fortati sa isi puna sub semnul intrebarii propriile identitati, pentru Sensates este vorba de supravietuire, in timp ce trebuie sa caute o cale de a trai, intelege si a se proteja reciproc.

Marvel’s Luke Cage – 22 iunie

Dupa ce un experiment sabotat il lasa superputernic si cu piele indestructibila, Luke Cage (Mike Colter) devine fugar si incearca sa-si refaca viata in actualul cartier Harlem, din New York. Curand trebuie sa iasa din ascunzatoare, sa lupte pentru orasul sau si sa dea piept cu un trecut pe care a incercat sa-l uite.

Sense8

GLOW – 29 iunie

Inspirat de povestea reala a ligii de wrestling pentru femei din anii 1980, serialul se desfasoara in Los Angeles, imbinand coafurile bufante cu aruncarile prin ridicare. Serialul prezinta povestea fictiva a unei actrite somere, pusa in fata ultimei sanse de a-si trai visul, intr-o serie de episoade saptamanale despre luptatoarele de wrestling. Jenji Kohan (Orange is the New Black) si Tara Herrmann (Orange is the New Black) sunt producatoarele executive, iar Liz Flahive (Homeland) si Carly Mensch (Orange is the New Black) sunt atat cocreatoarele, cat si autoarele si producatoarele executive ale serialului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *