Noutatile Netflix in luna decembrie

Iata cateva din noutatile pregatite de Netflix in luna sarbatorilor.

Dark – sezonul 1

dark

Dark, o saga de familie cu o latura supranaturala, are actiunea plasata in prezent, intr-un oras german, unde disparitia a doi copii da in vileag vietile duble si relatiile deteriorate din cadrul a patru familii. In cele zece episoade de cate o ora, povestea ia o intorsatura supranaturala care face legatura cu acelasi oras in anul 1986.

The Crown – sezonul 2

The CrownThe Crown spune povestea a doua dintre cele mai faimoase locatii din lume Рpalatul Buckingham si 10 Downing Street Рsi intrigile, iubirile si uneltirile din spatele unor importante evenimente care au schimbat a doua jumatate a secolului XX. Doua case, doua curti, o singura Coroana. 

Bright – film

Avand actiunea plasata intr-un prezent alternativ, in care oamenii, orcii, elfii si zanele coexista din timpuri imemoriale, acest thriller de actiune regizat de David Ayer (Suicide Squad, End of Watch, scenarist al filmului Training Day) are ca eroi principali doi politisti cu origini foarte diferite. Ward, umanoid (Will Smith), si Jakoby, orc (Joel Edgerton), pornesc intr-o patrula de noapte de rutina care va schimba viitorul lumii. Luptandu-se atat cu neintelegerile personale, cat si cu numerosi inamici, acestia trebuie sa colaboreze pentru a proteja o tanara elf si o relicva considerata pierduta, care poate distruge totul daca ajunge in mainile cui nu trebuie.

BrightIn filmul original Netflix joaca Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri si Kenneth Choi. Filmul este regizat de David Ayer dupa un scenariu de Max Landis. David Ayer, Eric Newman si Bryan Unkeless sunt producatori. Filmul va fi lansat in decembrie 2017 pe Netflix.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *