News: Warner Bros aduce serialele DC la SDCC

FotorCreated

Pe langa filmele deja anuntate la SDCC, Warner Bros aduce si serialele DC la San Diego Comic Con. Cu siguranta vom vedea cateva preview-uri pentru acestea si promo art. Ce productii vor fi prezente pe 23 iulie si cateva predictii legat de ce vom vedea:

  • Arrow (premiera 5 octombrie) – pentru a 5-a oara consecutiv, Arrow se vine la SDCC. Vor fi prezenti creatorii si actorii si vor discuta despre sezonul urmator.
  • DC’s Legends of Tomorrow (premiera 13 octombrie) – echipa de supereroi vine la SDCC pentru a doua oara, iar actorii si echipa din spate vor raspunde intrebarilor despre urmatorul sezon.
  • The Flash (premiera 4 octombrie) – castul si echipa din spate isi fac vizita anuala la SDCC si vor oferi fanilor indicii despre mult asteptatul sezon 3 al serialului.
  • Gotham (premiera 19 septembrie) – se anunta un preview pentru urmatorul sezon, urmat de un Q&A cu actorii si producatorii.
  • Supergirl (premiera 10 octombrie) – din nou, vom avea parte de un preview, alaturi de actori si echipa, care vor discuta despre mutarea serialului la CW, alaturi de Arrow, Flash si Legends of Tomorrow si ce inseamna asta pentru productie.
  • Time after time (premiera 2017) – o vizionare exclusiva a episodului pilot din aceasta serie noua, inspirata de mitologia lui H.G. Wells, care priveste lumea de azi prin ochii trecutului. Va urma apoi o discutie cu actorii si producatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *