News: Seria Divergent: Allegiant, din 11 martie 2016 in cinematografe

teaser_AllegiantCea mai recenta ecranizare a francizei de succes Divergent, care are la baza best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera in Romania pe 11 martie 2016, cu o saptamana inainte de lansarea oficiala a filmului Seria Divergent: Allegiant in Statele Unite ale Americii.

Performanta vine ca urmare a demersurilor intreprinse de compania Freeman Entertainment pentru securizarea lansarii in premiera mondiala a productiei Lionsgate/ Summit, Allegiant, in unele teritorii din Europa Centrala si de Est, in care distribuitorul este operational.

In regia lui Robert Schwentke si cu un scenariu semnat de Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage si Stephen Chbosky, Allegiant este o productie americana care ii aduce in rolurile principale pe: Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Naomi Watts si Jeff Daniels. Continuare a ecranizarii Insurgent, filmul va fi precedat de Ascendant, o productie care de asemenea va fi distribuita de Freeman Entertainment in cinematografele din Romania.

Creatorul unor francize fenomen precum: Twilight, Hunger Games, RED 1&2 si Divergent, Lionsgate/ Summit este unul dintre cei mai importanti producatori independenti din industria cinematografica.

Distribuitor exclusiv al filmelor Warner Bros. in Romania, Freeman Entertainment detine in portofoliul sau o parte dintre cele mai importante titluri semnate de cele mai mari case de productie independente, urmand sa lanseze in cinematografele din tara, in 2016, filme precum: Dirty Grandpa, Batman V Superman Dawn of Justice, The Nice Guys, Now You See Me: The Second Act, The BFG, The Legend of Tarzan, King Arthur, Suicide Squad, John Week 2, The Storks, Deep Water Horizon si Fantastic Beasts and Where To Find Them, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *