News: Preacher incepe luni, 30 mai, la AMC Romania

Preacher-AMCNoul serial extrem de asteptat, Preacher va avea premiera pe AMC luni 30 mai de la ora 4:00, apoi in reluare de la ora 23:00, urmand dupa finalul primei parti a celui de-al doilea sezon din Fear The Walking Dead, din 23 mai. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, in fiecare luni, precum toate serialele originale AMC, de la orele obisnuite, 4:00 si 23:00, simultan cu premiera din SUA.

Preacher, bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu acelasi nume, ale lui Garth Ennis si Steve Dillon, populare in anii ’90, este o co-productie AMC si Sony Pictures Television. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de catre producatorii executivi Seth Rogen si Evan Goldberg (This is the End, Neighbours) si producatorul executiv si showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

Preacher este un serial din genul drama, supernatural, comedie neagra, care urmareste povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om cazut din credinta, in drumul sau spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasa, care il face sa dezvolte o superputere neobisnuita. In calatoria sa, Jesse face echipa cu fosta lui iubita, Tulip si un vagabond pe nume Cassidy. Cand acestia se reunesc, sunt atrasi intr-o lume nebuna populata de personaje din Rai, Iad si din Purgatoriu. In drumul lor dau peste justitiari, demoni si ingeri.

AMC_Preacher_S1_Characters

Din distributia serialului fac parte: Dominic Cooper  in rolul lui Jesse Custer, Joseph Gilgun in rolul lui Cassidy, Ruth Negga in rolul lui Tulip, Lucy Griffiths in rolul lui Emily, W. Earl Brown in rolul lui  Sherriff Root, Anatol Yusef in rolul lui  DeBlanc, Tom Brooke  in rolul lui  Fiore, Derek Wilson in rolul lui  Donnie Schenck si  Ian Colletti in rolul lui Eugene/Arseface.

Productia:
Showrunner/ Producator Executiv/Scenarist: Sam Catlin
Producatori Executivi: Seth Rogen, Evan Goldberg si James Weaver pentru Point Grey Pictures
Producatori Executivi: Neal H. Moritz si Ori Marmur pentru Original Film
Producatori Executivi: Vivian Cannon, Jason Netter si  Ken F. Levin
Co-producatori executivi: Garth Ennis, Steve Dillon, Mark McNair, Michael Slovis si Sara Goodman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *