News: Orange prezinta East European Comic Con 2015

Liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania, Orange, va sustine, in calitate de sponsor principal, editia de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate din estul Europei, East European Comic Con.

“Suntem incantati de sustinerea oferita de Orange si sunt sigur ca acesta este doar inceputul unei frumoase colaborari de lunga durata”, a declarat Mircea Muresan, general manager East European Comic Con. “Ne bucuram sa fim alaturi de East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de gaming si filme din Europa de Est. Implicarea noastra in acest proiect a venit firesc, avand in vedere ca Orange Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de jocuri online sau pentru mobil prin Portalul Orange pe mobil, dar si filme si seriale, prin intermediul optiunilor Orange TV Go.” (Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication, Orange Romania)

Evenimentul va avea loc in perioada 8-10 mai la Romexpo si va oferi cadrul ideal pentru interactiunea dintre fani si actori de la Hollywood, cosplayeri internationali, artisti grafici sau celebritati din mediul online. Astfel, la Romexpo, in perioada 8-10 mai ai sansa sa ii cunosti pe Manu Bennett (Deathstroke din Arrow), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stapanul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Dr. Who).  Totodata, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni si el special la noi in tara special pentru un panel cu publicul.

In plus, nicio celebritate online din Romania nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Has, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net si Bobospider. Lor li se alatura artistii Skies of Fire, Bobmeatbag si Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi in tara de catre HBO Romania. De asemenea, East European Comic Con va gazdui si finala campionatului regional de gaming, ESL SEE.

Abonamentele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar de maine, 1 aprilie, vor fi disponibile la pretul de 69 de lei. In ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. East European Comic Con  este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *