News: Noul trailer Wonder Woman

Wonder Woman

Noul trailer Wonder Woman a fost facut public, alaturi de trei noi postere superbe si arata bestial! Ne prezinta mai bine povestea, personajele, dar si tonul filmului, mai light, cu ceva umor, dar plin de actiune si foarte viu (si colorat). O alta veste primita astazi este faptul ca tema muzicala compusa de Hans Zimmer si Junkie XL pentru Batman v Superman va fi folosita in film, dar coloana sonora va fi compusa de Rupert Gregson-Williams (Hacksaw Ridge).

Wonder Woman vine in cinematografe vara urmatoare, cand Gal Gadot se intoarce in rolul personajului titlular intr-un film epic action-adventure, regizat de Patty Jenkins (Monster, The Killing). Inainte sa fie Wonder Woman, a fost Diana, printesa amazoanelor, antrenata sa devina un razboinic de neinvins. Crescuta pe o insula ascunsa, un paradis, cand un pilot american se prabuseste pe mal si ii spune despre un mare conflict in lumea din afara, Diana pleaca din lumea ei, convinsa ca poate opri amenintarea. Luptand alaturi de barbati, in cel mai mare razboi, Diana isi descopera puterile si destinul.

Wonder Woman

Alaturi de Gadot, in film apar: Chris Pine (Star Trek), Connie Nielsen (Gladiator), Robin Wright (House of Cards), David Thewlis (Harry Potter), Danny Huston (Clash of Titans), Elena Anaya, Ewen Bremner (Exodus) si Saïd Taghmaoui (American Hustle). Jenkins regizeaza filmul dupa un scenariu scris de Allan Heinberg si Geoff Johns, o poveste de Zack Snyder & Allan Heinberg, bazata pe personajele DC. Wonder Woman a fost creata de William Moulton Marston. Filmul a fost produs de Charles Roven, Zack Snyder, Deborah Snyder si Richard Suckle, cu Rebecca Roven, Stephen Jones, Wesley Coller si Geoff Johns ca producatori executivi.

Alaturi de Jenkins, in spatele camerei se afla regizorul de imagine Matthew Jensen (Game of Thrones), designerul de productie nominalizat la Oscar Aline Bonetto (Amélie, Pan), editorul nominalizat la Oscar Martin Walsh (Chicago, Jack Ryan: Shadow Recruit, V for Vendetta), si designerul de costume premiata la Oscar Lindy Hemming (trilogia The Dark Knight).

Warner Bros. prezinta, in asociere cu RatPac-Dune Entertainment, o productie Atlas Entertainment/Cruel and Unusual production, Wonder Woman. Filmul se va lansa pe 2 iunie 2017 si va fi distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

Si acum, trailerul care merita revazut de nenumarate ori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *