News: Lansari DVD si Blu-ray Odenfilm: Revenant, Joy si Daddy’s Home

The Revenant

revenantTitlul in limba romana: Legenda lui Hugh Glass
Regia: Alejandro Gonzalez Inarritu
Distributia: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson

Sinopsis

Leonardo DiCaprio ofera o performanta premiata cu OSCAR in capodopera cinematografica a lui Alejandro G. Inarritu, castigator al premiului OSCAR. Inspirat din fapte reale si castigator a 3 premii OSCAR, The Revenant: Legenda lui Hugh Glass este povestea celebrului explorator Hugh Glass (DiCaprio), care lupta pentru supravietuire si dreptate. Dupa ce a fost atacat de un urs, Glass este lasat sa moara de un membru perfid al echipei sale de vanatoare (Tom Hardy). Contrar asteptarilor si cu dureri inimaginabile, Glass infrunta o iarna grea pe un teren total necunoscut. Aceasta aventura epica surprinde puterea extraordinara a spiritului uman intr-o experienta captivanta si emotionanta, nemaiintalnita pana acum.

Format disponibil   

Incepand cu 25 mai  Legenda lui Hugh Glass va fi disponibil in toate magazinele de specialitate in format Steelbook (Blu-ray 2D), Blu-ray si DVD!

Daddy’s Home

DaddysHomeTitlul in limba romana: Tata in razboi cu…tata
Regia: Sean Anders
Distributia: Will Ferrell, Mark Wahlberg

Sinposis

“Nu te mai opresti din ras” (Neil Pond, Parade) atunci cand Mark Wahlberg si Will Ferrell se infrunta in cea mai tare cursa Tata versus Tata. Brad (Ferrell), care a visat intotdeauna la familia perfecta, este hotarat sa devina cel mai bun tata vitreg pentru copiii noii sale sotii (Linda Cardellini). Dar cand tatal lor biologic, Dusty (Wahlberg), se intoarce in mod neasteptat, viata de familie ideala a lui Brad este intoarsa pe dos, iar el trebuie sa se confrunte cu Dusty in aceasta comedie amuzanta care te va face sa razi in hohote.

Format disponibil

Daddy’s Home este disponibil in format Blu Ray si DVD in magazinele de specialitate!

Joy

Joy_BDRegia: David O. Russell
Distributia: Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Dascha Polanco

Sinopsis

Joy este povestea tumultoasa a unei familii de patru generatii, centralizata pe fata devenita femeie, care pune bazele unei dinastii de afaceri si devine lider pe propriile puteri. Tradarea, pierderea inocentei si cicatricile iubirii, deschid drumul in aceasta intensa comedie emotionala si umana despre transformarea intr-un adevarat cap al familiei si al afacerii, intr-o lume neiertatoare a comertului. Aliatii devin rivali si rivalii devin aliati, atat din familie, cat ti din afara, in timp ce viata personala si imaginatia feroce a lui Joy o poarta prin furtuna pe care o are de confruntat. Castigatoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence, joaca alaturi de colegul castigator de Oscar, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini, Diane Ladd, Virginia Madsen, Elisabeth Rohm si Dascha Polanco. La fel ca in filmele anterioare ale lui David O. Russel, Joy sfideaza orice gen de a spune o poveste despre familie, loialitate si dragoste.

Format disponibil

Joy din 11 mai in format Blu-Ray si DVD in magazinele de specialitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *