News: Krampus: Spaima Craciunului, din 4 decembrie in cinema

KrampusTitlu original: Krampus
Gen: Comedie horror                  

Cu: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen si Krista Stadler
Regia: Michael Dougherty
Scenariul: Michael Dougherty & Zach Shields & Todd Casey
Producatori: Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Michael Dougherty
Producator executiv: Daniel Stillman

Productie Legendary Pictures, Krampus. Spaima Craciunului este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Craciunului care arunca o lumina insolent de fantezista asupra sarbatorii preferate a copiilor din toata lumea.

Cand familia sa disfunctionala se cearta pe tema sarbatorilor, tanarul Max (Emjay Anthony) isi pierde interesul si refuza sa se mai bucure ca vine Craciunul. Dar habar nu avea ca cei care isi pierd spiritul de sarbatoare dezlantuie furia lui Krampus, o forta demonica din vremuri stravechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred in Craciun. Asupra familiei lui Max se dezlantuie iadul, caci toate indragitele simboluri de Craciun prind viata si ii arunca in asediu, invrajbindu-i unul impotriva altuia, declansand un adevarat razboi pentru supravietuire.

Distributia e formata din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen si Krista Stadler. Krampus si subalternii sai fiorosi sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor Weta Workshop si Weta Digital, ambele renumite pentru realizarile spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings si The Hobbit sau din King Kong, printre altele.

Krampus. Spaima Craciunului soseste in cinematografe din 4 decembrie, distribuit de Ro Image.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *