News: Into The Badlands – Povestea

Into the BadlandsPeste secole de acum, civilizatia asa cum o stim noi, inceteaza sa mai existe, distrusa de o succesiune de catastrofe naturale dar si create de om. Miliarde dispar, natiunea se prabuseste, orasele devin ruine. Supravietuitorii se intorc catre campuri pentru a le cultiva sa isi procure hrana. Subzistenta este tot ceea ce conteaza. Lumea intra intr-o perioada de regres, o a doua Epoca Neagra.

Peste timp, o societate feudala apare in ceea ce era candva Midwest american, unde cei mai putenici si brutali se ridica prin forta si bogatie pe spatele multora. Acesta zona este cunoscuta sub numele de Badlands si este impartita intre sapte rivali Baroni. Acesti barbati si femei controleaza resursele necesare traiului zilnic. Fiecare Baron isi intareste domnia de fier cu ajutorul armatelor loiale de asasini antrenati, cunoscuti ca si Clippers. Clipperii isi incep educatia riguroasa de arte martiale de mici copii, cand sunt cunoscuti ca si Colts. Fiecare Colt este selectat si instruit de catre un senior Clipper, ce urmareste antrenamentul tanarului. Clipperii se bucura de statutul si confortul la care populatia normala doar viseaza si sunt dispusi sa isi sacrifice viata in serviciul baronilor lor.

Putini Clipperi ajung sa isi serbeze a 30-a aniversare, dar Sunny(Daniel Wu) nu este un Clipper obisnuit. El era un orfan muritor de foame cand a ajuns la Ford, un teritoriu ce apartine baronului Quinn (Marton Csokas). Tanarul Sunny si-a demonstrat competentele letale in artele martiale, prima crima pe care a comis-o fiind la varsta de noua ani. Ca si Clipper, Sunny a crescut rapid in ierarhie devenind seful Clipperilor lui Quinn cat si consilierul sau de incredere. El a curmat peste 400 de vieti si are o meritata reputatie de asasin fara mila.

Timp de zeci de ani, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron din Badlands. Nimeni din cei care l-au contestat nu au trait sa povesteasca. Dar apare o suspiciune cum ca el ar deveni vulnerabil. Cel mai nou Baron al teritoriului Widow (Emily Beecham), a inceput atacuri asupra transporturilor lui Quinn si ii testeaza apetitul de lupta.

BadlandsS1_BTS_07-0W9A1522

Unul dintre aceste atacuri il conduce pe Sunny catre M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravietuit dintr-o ambuscada mortala asupra unui transport de sclavi catre Ford. Sunny ajunge sa inteleaga ca tanarul ascunde un secret intunecat si ca acesta are o recompensa solida pusa pe capul sau. In timp ce Widow isi duce campania impotriva lui Quinn, destinelele stoinicului asasin si a tanarului impetuos se impletesc. Sunny il alege pe M.K. pentru a fi al sau Colt, o decizie ce le va afecta viata amandurora. In evolutia relatiei lor ca profesor-elev, fiecare va descoperi adevaratul scop; impreuna ei pornesc spre o odisee ce ar putea face diferenta intre haos si iluminare pentru toata lumea din Badlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *