News: Insidious: Capitolul 3 – din 19 iunie, in cinematografele din Romania

Insidious: Capitolul 3Prequel plasat inaintea bantuirii familiei Lambert, Insidious: Capitolul 3 se va lansa in cinematografele din Romania pe 19 iunie. Cel mai intunecat dintre capitolele Insidious ii conduce pe spectatori in tinutul  straniu numit Further, dezvaluind modul in care Elise Rainier (Lin Shaye) si-a inceput lupta, salvand-o pe o tanara din ghearele demonilor.

Insidious: Capitolul 3, noul film din terifianta serie horror, este scris si regizat de  co-autorul francizei, Leigh Whannell. Actiunea filmului se petrece ani de zile inainte de bantuirea familiei Lambert si a bataliilor Elisei cu fantomele din tinutul Further, din Insidious si Insidious: Chapter 2. Producatorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai inspaimantatoare decat orice cosmar, ce paraseste visul si incepe sa se insinueze in viata reala. Aceasta lume este populata de morti si de ne-nascuti si se afla in conflict cu lumea celor vii. A fost creata de Leigh Whannell si James Wan in filmele Insidious si Insidious: Chapter 2. Odata cu Insidious: Capitolul 3, terifianta serie horror face o incursiune, mai profunda si inspaimantatoare ca oricand, in taramul de dincolo: The Further. Producatorul Jason Blum, a carui companie Blumhouse a mai produs si filmele/francizele The Sinister, The Purge, Ouija sau Paranormal Activity, afirma: “James si Leigh au creat in Insidious o lume unica, extrem de terifianta, iar capitolul actual ne duce si mai adanc in lumea Further.”

Insidious: Capitolul 3 este o productie Focus Features, in colaborare cu Stage 6 Films, Entertainment One si sprijinul caselor de productie Blumhouse si Oren Peli Production. Rolurile principale sunt detinute de Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell si Lin Shaye. Casting-ul a fost asigurat de Terri Taylor, CSA. Designerul de costume este Ariyela Wald-Cohain. Muzica ii apartine lui Joseph Bishara, iar montajul lui Tim Alverson, ACE. Scenografia ii apartine lui Jennifer Spence, iar imaginea lui Brian Pearson, ASC. Producatorii executivi sunt Steven Schneider, Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Peter Schlessel, Lia Buman si Xavier Marchand, iar producatorii: Jason Blum, p.g.a., Oren Peli si James Wan. Productia se bazeaza pe personaje create de Leigh Whannell, care este atat  scenaristul cat si regizorul filmului.  

Insidious: Capitolul 3 este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution si va rula in cinematografele din toata tara incepand cu 19 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *