News: Experimenteaza jocul video interactiv “The Battle of Blackwater Bay” la East European Comic Con

Jocul interactiv cu arcuri “The Battle of Blackwater Bay”  va fi prezent in premiera la noi in tara in cadrul East European Comic Con.

Game of ThronesHBO Romania ofera sansa participantilor sa experimenteze un model de joc video revolutionar. Astfel, doritorii manevreaza un arc adevarat cu ajutorul caruia trimit sageti de foc si iau parte la batalia epica ce a avut loc in cel de-al doilea sezon din Game of Thrones. Scopul lor este de a dobori navele inamice, iar in functie de numarul loviturilor fatale, sunt avansati in grad. Timp de 2 ani, jocul a facut parte din expozitia internationala Game of Thrones, calatorind prin toata lumea si fiind incercat de sute de mii de oameni. In sezonul al doilea, armata lui Stannis Baratheon a venit in King’s Landing cu scopul de a cuceri capitala si de a se instala pe Tronul de Fier. Armata Lannister condusa de Tyrion si sustinuta de aliati (fam. Tyrell) i-au tinut piept lui Stannis si au reusit sa isi pastreze dominatia, amanand astfel verdictul asupra familiei care va domina in Westeros.

Jocul “The Battle of Blackwater Bay”  este doar una dintre atractiile care ii asteapta pe vizitatori la East European Comic Con ce se va desfasura la Romexpo, in perioada 8-10 mai. Astfel,  6 actori de calibru de la Hollywood, Manu Bennett (Crixus din Spartacus/ Deathstroke din Arrow), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stapanul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Dr. Who), se vor intalni cu fanii, vor sta la povesti in cadrul panel-urilor, vor face fotografii si vor oferi autografe.  Si nu numai, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni sa ne dezvaluie din secretele succesului sau.

In plus, cele mai tari celebritati online din Romania vor fi prezente la Comic Con – Creative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, BROmania si Bobospider-, dar si artisti grafici de seama ca Skies of Fire, Bobmeatbag, Marco Santucci, Sycra, Victor Drujiniu, Puiu Manu si Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata). Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones, va fi adus direct de pe platourile de filmare de catre HBO Romania, oferind sansa tuturor participantilor de a se fotografia in postura de conducator al celor 7 regate.

East European Comic Con va gazdui si doua competitii importante:  finala est-europeana ESL SEE, dedicata gaming-ului,  precum si Cosplay World Masters de unde se vor califica reprezentanti a 4 tari,  in marea finala de la Lisabona. In plus, publicul se va putea relaxa in zona de gaming amenajata, unde vom avea un concurs de cosplay separat de competitia enuntata mai sus, un concurs de quiz, boardgames si multe alte surprize.

Abonamentele pentru East European Comic Con pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 69 de lei. In ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. East European Comic Con  este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *