News: Cele mai asteptate filme ale lunii august vin cu premii garantate

Vizual 2_SP 2016In luna august, vizita la Cinema City iti aduce cele mai asteptate premiere cinematografice ale lunii, precum si numeroase premii. „Suicide Squad”, „The Secret Life of Pets”, „Pete’s Dragon” sau „Ben-Hur” sunt cateva dintre cele mai spectaculoase premiere care iti aduc portii duble de aventura si spectacol, pentru toate gusturile. Pana pe 31 august, ia-ti bilet la film si poti castiga peste 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, in toate cele 23 de locatii Cinema City din tara. Iar daca te simti norocos, poti intra in concurs si pentru marile premii ale verii: o masina Toyota Aygo, o excursie in Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour in valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorti.

Aduna-ti trupa si urmariti Suicide Squad / Brigada Sinucigasilor din 5 august

Afis_Brigada SinucigasilorO agentie guvernamentala secreta condusa de Amanda Waller, A.R.G.U.S, recruteaza raufacatori din inchisoare si ii constrange sa formeze o „echipa a sinucigasilor” care sa execute misiuni periculoase in schimbul unor pedepse reduse. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang sau Enchantress sunt cei mai rai „eroi” din istorie care lupta acum de partea binelui. Urmareste-le aventura din 5 august, la Cinema City.

Filmul este disponibil in format 3D, 4DX 3D si IMAX 3D.

Descopera ce fac animalele de companie cand raman singure acasa in The Secret Life of Pets / Singuri acasa, din 5 august

Afis_Singuri acasaIntr-un apartament din Manhattan, Max, animalul de companie perfect, duce o viata idilica pana cand stapanii aduc acasa un alt caine, iar viata lui Max este intoarsa cu susul in jos. Toate animozitatile dintre cei doi trebuie sa fie lasate in urma pentru a se uni impotriva lui Snowball, un „adorabil” iepure alb care formeaza o armata de animale abandonate care cauta sa se razbune pe animalele de companie crescute in puf. Urmareste animatia si afla ce fac animalutele de companie singure acasa zi de zi.

Filmul va fi disponibil in format 2D si 3D dublat, precum si 3D subtitrat.

Traieste aventura lui Pete si a prietenului sau dragon intr-un film emotionant, pentru intreaga familie, Pete’s Dragon / Pete si Dragonul, din 19 august

Afis_Pete si DragonulFilmul spune povestea lui Pete, un tanar orfan care traieste de cativa ani in padure alaturi de cel mai bun prieten al lui, Elliot, care, intamplator, este dragon. De-a lungul anilor, domnul Meacham i-a incantat pe copii cu povestile lui despre un neinfricat dragon din padure, insa pentru fiica sa, Grace, povestile ajung sa prinda viata atunci cand il cunoaste pe Pete, un baietel misterios de 10 ani, care spune ca traieste in padure cu un dragon urias si verde pe nume Elliot.

Filmul va rula in format 3D, varianta dublata.

Nu rata nici Ben-Hur, o poveste impresionanta despre razbunare si iertare, din 19 august

Afis_Ben-HurCreat dupa romanul din 1880 al lui Lew Wallace, filmul spune povestea evreului Ben Hur, un print al Ierusalimului tradat si acuzat pe nedrept de fratele sau vitreg, Messala. Reusind sa supravietuiasca anilor grei de sclavie, printul evreu se intoarce pentru a-si face dreptate in arena, intr-o spectaculoasa si mortala cursa de care.

Filmul va fi disponibil in format 3D si IMAX 3D.

Astfel, pentru al saselea an consecutiv, campania de vara derulata de Cinema City aduce milioane de premii tuturor celor care iubesc filmele si merg la cinema in iulie si august. In perioada 1 iulie – 31 august, fiecare bilet la film inseamna un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania.

Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si multe altele. Totii participantii pot intra in concurs si pentru marile premii ale verii: o masina Toyota Aygo, o excursie in Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour in valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorti. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *