News: AMC Romania celebreaza prima aniversare

AMC

Pe 5 noiembrie 2014, AMC, una dintre cea mai populara si premiata marca din televiziune a fost lansata in Romania cu un puternic angajament de a oferi cele mai unice, ambitioase si apreciate drame. Un an mai tarziu, AMC inca este angajat in scopul sau cu recentele lansate serii originale Humans si premiera exclusiva a seriei Into the Badlands. Episodul premiera Into the Badlands va avea debutul pe AMC Romania simultan cu cel din America pe 16 noiembrie. Urmatoarea premiera, The Night Manager, va fi la inceputul anului 2016 cu Hugh Laurie in rolul principal.

Drama originala  AMC Fear the Walking Dead a fost cea mai anticipata si cea mai vizionata serie din vara anului 2015 in reteua de cablu din  Romania.

De asemenea, AMC a confirmat recent faptul ca in anul 2016 va avea premiera exclusiva a sezoanelor cu numarul doi, din bine cunoscutele serii Fear the Walking Dead si Humans cat si al treilea sezon din Halt and Catch Fire.

Reteua, ce a devenit un post de neratat din oferta operatorilor de cablu, va premia noile serii originale Into the Badlands si The Night Manager in lunile urmatoare.

“Suntem incantati de reactiile pozitive din primul an AMC – de la operatorii nostrii, publicul si nu in ultimul rand, presa. In acest moment AMC este larg distribuit printre platformele de cablu din Romania. Suntem mandri ca am putut difuza multe dintre serialele de mare succes in doar un an, multe dintre ele avand premierele simultane cu cele din America. Continuam in a construi promisiunea si in anul 2016 prin a aduce permanent cele mai noi serii originale AMC catre publicul nostru, a spus Levente B. Malnay, CEO al  AMC Networks International- Europa Centrala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *