News: Activision Blizzard ia cu asalt East European Comic Con

Mesaj de la Activision Blizzard

Nu-i asa ca ti-ai dorit din totdeauna sa vii la un eveniment, sa te intalnesti cu noi acolo, sa impietresti mut de uimire si apoi sa strigi cat te tin puterile „Activision”? Blizzard? Poti sa o faci chiar acum pentru ca tot ce vei citi mai departe este cat se poate de real. Spune tuturor ca Activision Blizzard participa la East European Comic Con si vino alaturi de noi la cel mai mare eveniment dedicat culturii pop din Romania. Vino sa ne bucuram impreuna ca ceea ce ne-am dorit de atata timp acum s-a intamplat.

East European Comic ConTe asteptam sa ne arati cat de fericit esti sa ne vezi la East European Comic Con, sa ne spui cat de mult iti plac jocurile noastre, sa ne jucam impreuna si sa ne iei premiile pe care ti le-am pregatit. Noi vom fi prezenti la East European Comic Con alaturi de prietenii nostri de la ESL, ASUS ROMANIA, PC M@DD, NATEC GENESIS, MAD CATZ, THRUSTMASTER, PC GARAGE, BENQ si MEDIA GALAXY. Tu vei fi prezent impreuna cu prietenii tai. Numai asa te vei putea bucura pe deplin de Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Hearthstone: Heroes of Warcraft si Heroes of the Storm, jocurile pe care le vei putea incerca la standul nostru.

  • Vino sa joci Call of Duty: Advanced Warfare, inclusiv modul Exo Zombies unde presiunea si tensiunea cresc dintr-un moment in altul.
  • Vino sa joci Destiny, o calatorie intr-un viitor indepartat unde iti vei asuma rolul de Gardian al ultimului oras de pe Pamant si vei traversa sistemul nostru solar pentru a-l apara de invadatori.
  • Vino sa joci Hearthstone: Heroes of Warcraft si sa-ti masori puterile cu ceilalti jucatori intr-un Fireside Gathering de zile mari, organizat impreuna cu BluFlame Events.
  • Vino sa joci Heroes of the Storm si sa traiesti experienta unui meci multiplayer antrenant alaturi de cei mai buni prieteni ai tai.
  • Vino sa te joci la standul Activision Blizzard de la East European Comic Con.

Cand? Peste cateva zile, in perioada 8-10 mai. Unde? La ROMEXPO, Pavilionul C5. De unde imi iau bilet? Din Orange Shop, Diverta, Vodafone, DOMO, Germanos, Carturesti, dar si de pe MyTicket.ro sau Eventim.ro.

Link events:

Activision Blizzard: https://www.facebook.com/events/800736906648801/

EECC: https://www.facebook.com/events/1539753009611176/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *