News: A look behind the scenes of…

Mare si Tare

Dupa ce este arestat si condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda, multimilionarul JamesKing (Will Ferrell) primeste un ragaz de doar 30 de zile pentru a-si organiza afacerile si a lasa totul in ordine. Panicat, acesta apeleaza la Darnell (Kevin Hart) sa il pregateasca pentru viata de dupa gratii. Desi James este convins ca Darnell a facut puscarie, acesta din urmaeste doar un tip muncitor si onest cu o mica afacere, pe care incearca sa o mentina pe linia de plutire. Nu a incalcat legea niciodata si nu are nici macar o amenda de circulatie. Trecand prin tot felul de probe si surprize, incearca impreuna sa il transforme pe James intr-un tip mare si tare, dar descopera, in acelasi timp, ca s-au inselat in multe privinte si si-au format pareri gresite inclusiv unul despre celalalt.

Comedia Mare si Tare este o productie Warner Bros. Pictures si poate fi vazuta pe marile ecrane incepand cu 27 martie, distribuit de Freeman Entertainment.

Anturaj

Din 12 iunie , la cinema, filmul Anturaj readuce impreuna starurile din popularul serial omonim, cu actorii Kevin Connolly , Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara si Jeremy Piven. Comedia dezvaluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni. Actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) impreuna cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) si Johnny (Dillon) isi reiau activitatea sub indrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent si actual manager de studio. Desi ambitiile lor s-au schimbat, legatura dintre ei ramane la fel de puternica in fata capriciilor si agresivitatii universului de la Hollywood.

De la creatorul si regizorul Doug Ellin, productia Warner Bros. Pictures Anturaj ajunge pe marile ecrane din Romania pe 12 iunie, distribuit de Freeman Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *