Netflix anunta noi programe originale de animatie bazate pe universul iconic al lui Roald Dahl

Netflix va recrea si va pune in scena unele dintre cele mai iubite povesti din lume ale lui Roald Dahl: Charlie and the Chocolate Factory, Matilda, The BFG , The Twists si multe altele.

Rpald Dahl

Impreuna cu Roald Dahl Story Company, Netflix anunta astazi ca extinde universul de povesti Roald Dahl pentru publicul din intreaga lume, cu noi productii exclusive animate originale, bazate pe cartile indragitului autor. Povestile lui Roald Dahl au inspirat mult timp lungmetraje premiate si productii de teatru. Acum, pentru prima data, Netflix va reuni cele mai bune echipe de creatie, design si scenaristi, pentru a dezvolta povestile in primele serii animate premium de acest fel si episoade speciale pentru ca publicul de toate varstele si familiile sa se bucure impreuna. Netflix intentioneaza sa ramana fidel spiritului si tonului lui Dahl, construind in acelasi timp un univers de povesti pline de imaginatie care se extinde dincolo de paginile cartilor.

„Misiunea noastra este sa oferim experienta magica si unica, precum si mesajul pozitiv al povestilor lui Roald Dahl cat mai multor copii din intreaga lume”, a spus Felicity Dahl, sotia regretatului Roald Dahl. „Acest parteneriat cu Netflix marcheaza o miscare semnificativa spre a face acest lucru posibil si este un capitol nou incredibil de interesant pentru compania Roald Dahl Story. Roald ar fi, stiu asta, incantat”.

„Este o onoare si o bucurie sa patrundem in lumile extraordinare ale povestirilor lui Roald Dahl si suntem recunoscatori pentru increderea aratata de Compania Roald Dahl Story si familia Dahl echipei Netflix pentru a transmite momente de bucurie familiilor din intreaga lume”, a declarat Melissa Cobb, Vice President of Kids & Family Content la Netflix. „Avem o mare ambitie creativa de a reimagina calatoriile numeroaselor personaje Dahl indragite de toata lumea, in moduri proaspete, contemporane, utilizand cele mai bune tehnici de animatie si productie.

„Netflix este cunoscut pentru capacitatea de a spune povesti relevante intr-o maniera inovatoare”, a adaugat Gideon Simeloff, Strategy Director la The Roald Dahl Story Company. „Nu exista alt loc in lume care sa poata oferi divertisment animat pentru intreaga familie la o asemenea calitate si la o scara similara”.

Lista titlurilor parte din intelegerea dintre Netflix si Roald Dahl Story Company include Charlie and the Chocolate Factory, Matilda, The BFG, The Twits, Charlie and the Great Glass Elevator, George’s Marvellous Medicine, Boy – Tales of Childhood, Going Solo, The Enormous Crocodile, The Giraffe and the Pelly and Me, Henry Sugar, Billy and the Minpins, The Magic Finger, Esio Trot, Dirty Beasts si Rhyme Stew.

Productia primei serii animate Netflix Dahl este programata sa inceapa in 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *