Netflix anunta distributia Jupiter’s Legacy, o noua productie cu supereroi

Jupiter's legacyJupiter’s Legacy, noua productie cu supereroi de la Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer) vine pe Netflix! Din distributie fac parte Josh Duhamel (Transformers, Transformers: The Last Knight) in rolul Sheldon Sampson/The Utopian, Ben Daniels (The Crown, The Exorcist, Flesh and Bone) in rolul Walter Sampson/Brain-Wave, fratele mai mare al lui Sheldon, Leslie Bibb (Tag, GCB, Iron Man) o va juca pe Grace Sampson/Lady Liberty si Elena Kampouris (Sacred Lies) si Andrew Horton (Doctors, How to Talk to Girls at Parties) in rolurie copiilor lui Sheldon si Grace, Chloe si Brandon. Mai mult, Mike Wade (Timeless, NCIS, For the People) il va juca pe Fitz Small, iar Matt Lanter (Pitch Perfect 3, Timeless, 90210) este George Hutchence. Alti membri ai distributiei vor fi anuntati in curand.

Jupiter’s Legacy este printre primele productii bazate pe povestile lui Mark Millar si porneste de la romanele grafice cu acelasi nume de la Millar si artistul Frank Quitely. Povestea urmareste prima generatie de supereroi a lumii, care au primit puterile in anii 1930. Acum, in prezent, ei sunt considerati gardieni mai mari, insa copiii lor cu superputeri se straduiesc sa calce pe urmele faptelor legendare ale parintilor.

Steven S. DeKnight este showrunner si producator executiv, iar Mark Millar, Lorenzo di Bonaventura, Dan McDermott si Frank Quitely sunt de asemena producatori executivi. DeKnight va scrie si primul episod. Detalii despre personaje sunt mai jos:

Jupiter's Legacy

Josh Duhamel este Sheldon Sampson

Sheldon Sampson (The Utopian) este liderul din poveste al echipei de supereroi The Union. Dar timpurile s-au schimbat acum, iar el nu mai intelege lumea in care traieste. Sau propria familie.

Ben Daniels este Walter Sampson

Walter Sampson (Brain-Wave) este fratele mai mare al lui Sheldon. Un om extrem de inteligent si viclean, care, spre deosebire de Sheldon, nu se teme sa isi murdareasca mainile de sange.

Leslie Bibb este Grace Sampson

Grace Sampson (Lady Liberty) este sotia lui Sheldon si unul dintre cei mai puternici supereroi de pe planeta. Ea nu este intotdeauna de acord cu Sheldon, insa se straduieste sa-i echilibreze idealurile cu realitatea lumii moderne, adesea violente, in care traiesc.

Elena Kampouris este Chloe Sampson

Chloe Sampson este fiica lui Grace si Sheldon. Chloe respinge toate valoriloe parintilor ei si si-a construit propria cale departe de ei. O cale care ameninta tot ceea ce parintii ei au jurat sa protejeze.

Andrew Horton este Brandon Sampson

Brandon Sampson este fiul lui Grace si Sheldon. In timp ce se antreneaza sa mosteneasca manta The Utopian si sa devina noul lider The Union, el se straduieste sa calce pe urmele tatalui sau legendar.

Mike Wade este Fitz Small

Fitz Small (The Flare) este spiritul The Union. In ciuda unor rani care i-au sfarsit cariera de supererou, el este in continuare unul dintre cei mai valorosi membri ai echipei. De multe ori, este singurul care ii tine impreuna in fata unei lumi din ce in ce mai ostile.

Matt Lanter este George Hutchence

George Hutchence (Skyfox) a fost prietenul cel mai bun si aliatul lui Sheldon Sampson inainte sa se razvrateasca impotriva lui si a membrilor The Union. Acum este considerat cel mai mare raufacator din lume si isi planuieste razbunarea impotriva co-echipierilor care l-au tradat.

Despre Mark Millar si Millarworld

Millarworld, o subsidiara Netflix, este o companie de divertisment condusa de Mark si Lucy Millar. Franciza de benzi desenate Millarworld, precum Wanted, Kingsman, Reborn, Empress, Kick-Ass, Jupiter’s Legacy si multe altele, au avut mare succes ca francize globale in domeniile editorial, cinema, haine, jocuri video si jucarii in ultimii 14 ani. In anii petrecuti la Marvel, Mark a scris unele dintre cel mai bine vandute carti ale acestei generatii, avand o influenta masiva asupra Universului Marvel Cinematic. Cartea sa, The Ultimates, a fost numita de Time Magazine banda desenata a deceniului, iar Superman opus creat de el, Red Son, este cel mai bine vandut graphic novel cu Superman din toate timpurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *