Logan, din 3 martie in cinematografe si IMAX

LoganLogan va rula in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 3 martie 2017.

De la vizionarul scriitor-scenarist James Mangold vine capitolul definitoriu al acelei saga a cinematografiei a unuia dintre cei mai buni eroi ai benzilor desenate care a fot creat vreodata. Logan il vede pe actorul nominalizat la Premiul Academiei Hugh Jackman cum isi interpreteaza rolul sau iconic de Wolverine pentru o ultima poveste, finala, puternic dramatica a sacrificiului si mantuirii.

Suntem in 2029. Mutantii au disparut — sau sunt pe cale sa dispara. Un Logan izolat, deznadajduit, care isi pierde zilele band, ascunzandu-se intr-o zona indepartata a granitei cu Mexicul, facand rost de maruntis lucrand ca sofer. Companionii lui in exil sunt proscrisul Caliban si un Profesor X suferind, a carui minte singulara este imbolnavita de crize care se inrautatesc. Dar incercarea lui Logan de a se ascunde de lume si de mostenirea sa ia sfarsit  brusc cand o femeie misterioasa apare cu o solicitare urgenta — ca Logan sa aiba grija de o tanara extraordinara ca aceasta sa fie in siguranta. Curand, se vor produce inclestari, deoarece Logan trebuie sa faca fata fortelor intunecate si unui ticalos din trecutul sau intr-o misiune pe viata si pe moarte, misiune care il va directiona pe luptatorul uitat de vreme pe un drum care il va conduce catre implinirea destinului sau.

Logan este interpretat de Hugh Jackman in rolul principal, impreuna cu Sir Patrick Stewart (X-Men: Viitorul este Trecut), Stephen Merchant, Richard E. Grant si noua-venita Dafne Keen. Filmul este regizat de James Mangold (Walk the Line, The Wolverine); este produs de Hutch Parker, Simon Kinberg si de Lauren Shuler Donner; si este distribuit de 20th Century Fox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *