Humans sezonul 2 – premiera exclusiva la AMC Romania

In exclusivitate sezonul doi al serialului Humans, din 23 februarie de la ora 22:00

Humans

Al doilea sezon al serialului dramatic Humans va avea opt episoade. Actiunea din Humans are loc intr-un prezent paralel unde robotii servitori foarte dezvoltati numiti “synth”, care se aseamana perfect cu fiintele umane vii, devin parte integranta a societatii. 

Sezonul al doilea din Humans incepe la cateva luni dupa evenimentele din sezonul intai. Synth-ul Niska (Emily Berrington) este in continuare libera si poseda codul constiintei. Familia ei de synth, Mia (Gemma Chan), Leo (Colin Morgan) si Max (Ivanno Jeremiah), nestiind unde se afla Niska, incearca fiecare sa-si gaseasca locul in lume in timp ce oamenii reali Joe (Tom Goodman-Hill) si Laura Hawkins (Katherine Parkinson) incearca sa-si repare casnicia.

Humans

Fiind o forma de viata inteligenta in curs de dezvoltare – synth-urile – in raport cu o forma de viata deja stabilita – omenirea – ei se lupta pentru locul lor in lume, o naratiune captivanta care continua sa isi puna o intrebare cu implicatii care zguduie lumea: cine are dreptul de a stabili ce inseamna sa fii viu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *