George Takei se alatura serialului The Terror S2 (AMC), in dublu rol

The TerrorAMC a anuntat ca renumitul actor, producator, autor si activist George Takei (Star Trek) se va alatura celui de-al doilea sezon din aclamatul serial-antologie produs de Ridley Scott, The Terror, intr-unul dintre rolurile principale, dar si pe post de consultant. Postul AMC a anuntat deja prezenta in distributie a actorului Derek Mio, in rolul lui Chester Nakayama, dar si faptul ca primele doua episoade vor fi regizate de Josef Kubota Wladyka (Narcos). Filmarile vor incepe in luna ianuarie, la Vancouver (Canada). Sezonul doi va fi difuzat de AMC in 2019 si va avea 10 episoade.

Plasata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a doua serie din The Terror este axata pe o serie de morti bizare (care planeaza asupra unei comunitati americano-japoneze) si asupra unui tanar care vrea sa inteleaga si sa se lupte cu malefica entitate responsabila de acestea. Sezonul doi din The Terror ii are drept producatori executivi si co-creatori pe Alexander Woo (True Blood) si Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla). Woo va fi si showrunner.

Kiki Sukezane, Miki Ishikawa, Shingo Usami si Naoko Mori completeaza distributia

Cunoscut gratie rolului lui Hikaru Sulu in legendarul serial SF Star Trek, George Takei are o cariera de peste 60 de ani pe scena teatrala, pe micul si marele ecran. In copilarie, Takei a fost intemnitat in doua tabere de prizonieri japonezo-americane, dupa inceputul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Experienta lui personala si informatiile pe care le detine despre acest capitol din istoria americana l-au transformat intr-un activist social de renume. In rolul sau de consultant la filmari, Takei va colabora indeaproape cu producatorii executivi, pentru a se asigura ca scenariul respecta acuratetea istorica. In postura de actor, il va interpreta pe Yamato-san, un fost capitan de vas de pescuit si stalp al comunitatii.

The Terror

Din distributie fac parte Kiki Sukezane (Lost in Space) – care este Yuko, o femeie misterioasa din trecutul lui Chester; Miki Ishikawa – care este Amy, o prietena a familiei Nakayama; Shingo Usami – care este Henry Nakayama, tatal lui Chester; Naoko Mori (Everest) – care este Asako Nakayama, mama lui Chester.

The Terror este o productie AMC Studios, in colaborare cu Scott Free, Emjag Productions si Entertainment 360. Producatori executivi sunt Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert si Guymon Casady. La nivel global, de vanzarile The Terror se va ocupa AMC Studios Content Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *