Cele mai asteptate filme IMAX ale sfarsitului de an

IMAXJack Reacher: Never go back, Doctor Strange, Fantastic Beasts and Where to Find Them sau Rogue One: A Star Wars Story sunt cele mai spectaculoase premiere care pot fi urmarite lunile acestea in format IMAX, pe cele mai mari ecrane din tara, disponibile doar la Cinema City.

Alege experienta cinematografica unica in salile T IMAX din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti sau Shopping City Timisoara, unde totul este personalizat si perfectionat pentru a te face sa simti ca esti parte din film. Combinatia armonioasa dintre ecranul urias, imaginile clare ca lacrima, sunetul zguduitor care te inconjoara de pretutindeni si arhitectura speciala a salii de cinema iti ofera o vizionare unica si captivanta.

Exclusiv in IMAX, secventele se vor extinde pe verticala pentru a umple intregul ecran, oferind mai multa actiune decat ecranul standard, de o claritate si culoare neegalate, pentru o experienta cu adevarat unica si captivanta. Pana la sfarsitul anului, ai 4 motive in plus sa mergi la IMAX:

Jack Reacher: Never go back

jack-reacher_imax

Pentru a iesi cu basma curata si a-si salva viata, Jack Reacher incearca sa descopere adevarul din spatele unei conspiratii guvernamentale, afland astfel un potential secret din trecutul sau care i-ar putea schimba viata pentru totdeauna.

Doctor Strange, din 3 noiembrie in IMAX 3D (bilete s-au pus deja in vanzare)

doctor-strange_imax

Viata renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange se schimba pentru totdeauna dupa un accident de masina in urma caruia devine incapabil sa-si mai foloseasca mainile. Cand medicina traditionala nu il mai poate ajuta, este fortat sa caute vindecare si speranta intr-un loc improbabil, fiindu-i astfel deschisa calea catre secretele magiei.

Fantastic Beasts and Where to Find Them, din 17 noiembrie in IMAX

fantastic-beasts_imax

Filmul ne reintroduce in lumea lui J.K. Rowling si prezinta aventurile scriitorului Newt Scamander in comunitatea secreta de vrajitoare si vrajitori din New York cu saptezeci de ani inainte ca Harry Potter sa citeasca acea carte cu acelasi nume in primul an la Hogwarts.

Rogue One: A Star Wars Story, din 15 decembrie in IMAX 3D

rogue-one_imax

Rogue One: A Star Wars Story prezinta aventura epica din franciza Star Wars, insa dintr-o alta perspectiva. Filmul spune povestea lui Jyn Erso, tanara mercenara a Rebeliunii, care este trimisa in cea mai mare provocare a vietii ei, sa fure planurile din Death Star.

Filmele sunt disponibile si in format 2D, respectiv 3D in toate cinematografele Cinema City din tara. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, precum si online. Mai multe detalii pot fi gasite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *