Daniel Gillies (The Originals) vine la East European Comic Con

Giancarlo Esposito va fi inlocuit de Daniel Gillies (The Originals) la East European Comic Con


East European Comic Con regreta sa anunte ca Giancarlo Esposito, cunoscut pentru rolurile din Breaking Bad si Better Call Saul in care l-a interpretat pe Gustavo „Gus” Fring, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 18-20 mai din cauza reprogramarii unor filmari chiar in acest weekend. Reprogramarea a fost necesara din cauza unei accidentari la picior a lui Esposito care a intarziat astfel filmarile la proiectul sau actual.

In schimb, Daniel Gillies va veni anul acesta la East European Comic Con, un actor cunoscut si apreciat pentru rolul lui Elijah Mikaelson din serialul fenomen The Originals, dar si pentru interpretarea lui John Jameson din Spider-Man 2, acolo unde a fost coleg de platou cu Tobey Maguire, Kirsten Dunst si James Franco. Actorul a avut si roluri episodice in seriale binecunoscute precum Masters of Horror, NCIS si True Blood.

Daniel Gillies va fi prezent pentru panel, autografe si poze sambata, 19 mai, in a doua zi de eveniment.

David GilliesCei care si-au achizitionat bilete pentru autografe sau poze cu Giancarlo Esposito le pot folosi pentru actorii Daniel Gillies, Jim Beaver si Andrew Scott, fara vreun alt cost suplimentar. Cei care isi doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face  de la punctele de vanzare de unde si le-au achizitionat. In ceea ce priveste biletele cumparate online, recuperarea se poate realiza in termen de 10 zile, printr-un e-mail trimis site-urilor retelelor de pe care au fost cumparate.

Astfel, la cea de-a sasea editie East European Comic Con, publicul va avea sansa unica de a se intalni cu 6 actori internationali: Daniel Gillies,  Gethin Anthony (Game of Thrones), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural, Deadwood), Staz Nair (Game of Thrones, Humans) si Chris Rankin (Harry Potter).

Totodata, pe Aleea Artistilor de la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men”, „Moon Knight”, „X-Factor”, „Batman Eternal” si „Superman Unchained”) si Maya & Yehuda Devir (cunoscuti pentru ilustratiile ingenioase ale vietii lor de zi cu zi).

East European Comic Con se desfasoara in pavilioanele C1 si B1 din complexul Romexpo, harta si programul evenimentului fiind disponibile pe www.comic-con.ro. Organizatorii au pregatit trei zile de activitati diverse dintre care enumeram concursuri de cosplay, Tronul de Fier pe care fanii serialului Game of Thrones se pot fotografia, singurul Escape Room mobil cu tematica Game of Trones din Europa, zeci de expozanti in zona de targ, numeroase activari ale companiilor din domeniul tech, organizarea a zeci de turnee pentru cele mai populare jocuri ale momentului: LoL, CSGO, PUBG, Fortnite, FIFA sau HearthStone, unde orice poate participa si poate pleca acasa cu premii. In plus, Street Food Heroes vor asigura cele mai delicioase mancaruri care vor impaca toate gusturile publicului prezent.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achizitiona online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele in format fizic pot fi gasite in magazinele din reteaua Eventim. La acest link se pot gasi cele mai apropiate puncte de vanzare de voi – http://www.eventim.ro/ro/outlete/ . Biletele vor fi disponibile si la intrarea in spatiul de eveniment, in limita stocului disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *