Concurs: Power Rangers – It’s morphin’ time!

Power rangers

Update: Concursul s-a incheiat

Cei cinci nu se cunosteau cu adevarat. Dar, cumva, au fost in acelasi loc in acelasi timp. Si au devenit, peste noapte, supereroi. Destinul i-a ales intr-un moment in care lumea e amenintata de o forta distrugatoare.  E din nou nevoie de legiunea de razboinici legendari. E din nou nevoie de Power Rangers.

Raspundeti la intrebarea de concurs si puteti castiga 2 invitatii la filmul Power Rangers.

  • Raspundeti printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In Power Rangers, aceasta actrita o interpreteaza pe diabolica Rita Repulsa, care ameninta intreaga planeta. Este cunoscuta pentru rolurile ei din Spider-Man trilogy, The 40-Year-Old Virgin, Pitch Perfect si seria The Hunger Games. Care este numele ei?

  1. Elizabeth Banks
  2. Elizabeth Olsen
  3. Elizabeth Shue

Concursul se incheie duminica, 9 aprilie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 7 aprilie, descopera noul univers Power Rangers, filmul care aduce in era moderna fenomenul global care a cucerit generatii. Vino la cinema pentru un festin cinematografic de proportii, cu mega actiune, umor si efecte speciale inovatoare. Power Rangers, cu Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G, Ludi Lin, Elizabeth Banks in rolul Rita Repulsa si  Bryan Cranston in rolul lui Zordon. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. It’s morphin’ time din 7 aprilie la cinema!

13 Comments on “Concurs: Power Rangers – It’s morphin’ time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *