Concurs: Now you see me: Jaful perfect 2

afis_NYSM

Concursul s-a incheiat

Controlul este cea mai mare iluzie, pentru ca mintea ta este terenul lor de joaca. Cu cat te vei apropia mai tare, cu atat vei vedea mai putin. De fapt, vei vedea numai ce vor ei sa vezi. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Morgan Freeman, Michael Caine si Daniel Radcliffe se intorc cu o reprezentatie si mai grandioasa.

Puteti castiga 2 invitatii duble la filmul Now you see me: Jaful perfect 2 urmand pasii:

  • Trebuie sa dati like paginii Gazeta de film. Daca deja ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspundeti printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In filmul Now You See Me 2, acest actor pe care l-ati vazut recent in rolul Lex Luthor din Batman vs Superman: Zorii Dreptatii, il interpreteaza pe Daniel Atlas, omul-spectacol care iti va demonstra ca cea  mai mare iluzie este cea a controlului. Care este numele lui?

  1. Jesse Eisenberg
  2. Ben Affleck
  3. Henry Cavill

Concursul se incheie duminica, 26 iunie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 17 iunie, mergi la cinema sa vezi Now You See Me 2, un film care jongleza cu misterele si ne provoaca sa din nou sa patrundem dincolo de iluzie. Cei 4 cavaleri vor imbina trucuri magice incredibile cu un jaf spectaculos intr-un film in care nimic nu e ceea ce pare. Daca crezi ca ai vazut totul, mai gandeste-te. Now You See Me: Jaful Perfect 2. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

29 Comments on “Concurs: Now you see me: Jaful perfect 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *