Concurs: Legenda lui Tarzan

Legenda lui Tarzan

Concursul s-a incheiat

Era considerat o fantoma, un spirit al naturii. Niciun om nu a inceput cu mai putin. Crescut in salbaticie, a inteles profund natura si a reusit sa o stapaneasca. Nu e un om obisnuit. De ani intregi, in civilizatie, raspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Insa, cand e nevoit sa se intoarca in jungla pentru a salva tot ceea ce iubeste, redevine Tarzan.

Raspundeti la intrebarea de concurs si puteti castiga 2 invitatii la filmul Legenda lui Tarzan. 

  • Trebuie sa dati like paginii Gazeta de film. Daca deja ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspundeti printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In rolul lui Jane, iubita sotie a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joaca aceasta actrita care a devenit celebra odata cu rolul din Lupul de pe Wall Street si care va interpreta rolul Harley Quinn in multasteptatul Suicide Squad. Care este numele ei?

  1. Megan Fox
  2. Margot Robbie
  3. Emma Stone

Concursul se incheie marti, 12 iulie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 8 iulie, traieste alaturi de Tarzan si Jane o aventura epica intr-un film eveniment: Legenda lui Tarzan, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson si Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experienta intensa: actiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile si o poveste cu totul noua. Legenda lui Tarzan, din 8 iulie in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D, distribuit de Freeman Entertainment.

Untitled

Castigatorii sunt Ileana Andreea Drop si Moise Georgiana!

20 Comments on “Concurs: Legenda lui Tarzan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *