Concurs: Jaf cu stil

Willie, Joe si Al sunt pensionari, prieteni de-o viata care isi petrec zilele jucand bingo, numarand medicamentele zilnice si evitand orice palpitatie. Cand compania la care au lucrat 40 de ani ii lasa fara pensie prin tertipuri bancare, cei trei iau o decizie incredibila. Cu genunchii praf, dar cu mintea brici, pun la cale jaful bancii care din cauza careia au ramas fara bani. Sistemul corupt trebuie sa plateasca!

Raspundeti la intrebarea de concurs si puteti castiga 2 invitatii la filmul Jaf cu stil.

  • Raspundeti printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In Jaf cu Stil, rolul lui Willie este jucat de acest actor premiat cu Oscar, celebru pentru cariera sa impresionanta care include peste 120 de roluri in filme de succes ca The Shawshank Redemption, Million Dollar Baby, The Dark Knight, RED, Now You See Me. Care este numele lui?

  1. Denzel Washington
  2. Laurence Fishburne
  3. Morgan Freeman

Concursul se incheie vineri, 21 aprilie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Daca timpul inseamna bani, atunci ei au o avere! Vino sa ii vezi pe marii actori Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin in Jaf cu Stil, in rolurile a 3 pensionari care decid ca nedreptatea trebuie trebuie razbunata. Ce iese? O aventura plina de urmariri spectaculos de… lente si tehnologie… depasita, fara efecte speciale, dar cu umor de prima clasa. Jaf cu Stil, o comedie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Din 14 aprilie numai la cinema.

10 Comments on “Concurs: Jaf cu stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *