Concurs: Invitatii la Seria Divergent: Allegiant

AllegiantRevolta a inceput in Divergent, iar in Insurgent razboiul a devenit iminent. Din 11 martie, Allegiant te va duce dincolo de zidurile care inconjoara orasul. Aliantele se schimba, adevaruri socante ies la iveala, iar Tris si Four trebuie sa infrunte pericole necunoscute. Lumea cladita acum 100 de ani in jurul celor 5 factiuni a inceput sa se clatine, iar batalia pentru umanitate incepe.

Puteti castiga 2 invitatii duble la filmul Seria Divergent: Allegiant urmand pasii:

  • Trebuie sa dai like paginii Gazeta de film. Daca deja ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In Allegiant, aceasta actrita interpreteaza rolul lui Evelyn, mama lui Four (Theo James). Actrita celebra pentru rolurile din King Kong, Mulholand Drive sau The International este si castigatoarea a doua premii Oscar pentru 21 Grams si The Impossible. Care este numele ei?

  1. Naomi Watts
  2. Kate Winslet
  3. Maggie Q

Concursul se incheie joi, 17 martie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 11 martie, Allegiant, a treia parte a seriei fenomen Divergent vine pe marile ecrane din Romania in premiera mondiala. Shailene Woodley, Theo James si Jeff Daniels se intorc cu si mai multa actiune si suspans in Allegiant, un film eveniment bazat pe bestsellerul international. Mergi la cinema din 11 martie!

23 Comments on “Concurs: Invitatii la Seria Divergent: Allegiant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *