Concurs: Invitatii la Batman vs Superman: Zorii Dreptatii

afis_BvS

Concursul s-a incheiat

Din 25 martie 2016 incepe cea mai mare lupta de gladiatori din istoria omenirii, Batman vs Superman: Zorii Dreptatii. Protectorul intunecat al orasului Gotham versus atotputernicul fiu al planetei Krypton. Om versus Zeu. Batman versus Superman. Cand omenirea se revolta impotriva celui pe care il numeau salvator, iese la iveala frica de puterea nelimitata. Si daca lumea se teme, unii o vor pentru ei. Si cum Batman si Superman sunt prinsi in lupta unul impotriva celuilalt, mintile diabolice au suficienta libertate sa puna la cale un plan care ameninta intreaga planeta.

Puteti castiga 2 invitatii duble la filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii urmand pasii:

  • Trebuie sa dai like paginii Gazeta de film. Daca deja ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)

INTREBARE: In Batman vs Superman: Zorii Dreptatii, acest celebru actor joaca rolul playboy-ului miliardar Bruce Wayne, care apara strazile orasului Gotham. Recent, a jucat in Gone Girl si in filmul castigator al Premiului Oscar, Argo, pe care l-a si regizat. Care este numele sau?

  1. Ben Affleck
  2. Henry Cavill
  3. Jesse Eisenberg

Concursul se incheie duminica, 2 aprilie, iar castigatorii vor fi contactati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Zack Snyder, regizorul lui 300 si Man of Steel, aduce pe marile ecrane confruntarea epica dintre cei mai mari eroi ai tuturor timpurilor. Batman versus Superman: Zorii Dreptatii, filmul eveniment care pune bazele Ligii Justitiei si ne introduce in Universul Extins DC Comics. O productie Warner Bros. Pictures si DC Comics, cu Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Amy Adams, Laurence Fishburne si Diane Lane. Batman versus Superman: Zorii Dreptatii. La cinema din 25 martie. Vizioneaza-l in 3D, 4DX, Dolby Atmos si IMAX 3D.

23 Comments on “Concurs: Invitatii la Batman vs Superman: Zorii Dreptatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *