Chilling Adventures of Sabrina Partea a 2-a se lanseaza la nivel global pe 5 aprilie 2019, exclusiv pe Netflix

Chilling Adventures of Sabrina

Bine ati revenit in Greendale, vrajitoarelor. Chilling Adventures of Sabrina se va intoarce pentru a va face anul 2019 putin mai magic si mult mai sexi cu noua episoade care se vor lansa in aceasta primavara.

Iar pentru cei nerabdatori, un episod special de vacanta, Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale, se va lansa pe 14 decembrie. Sa vi se indeplineasca toate dorintele magice in acest sezon de sarbatori si in anul nou.

Chilling Adventures of Sabrina recreeaza aventurile din serialul Sabrina, vrajitoarea adolescenta, intr-o poveste intunecata despre maturizare presarata cu momente de groaza, oculte si, desigur, magice. Serialul aminteste de productii precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist si o aduce in prim plan pe vrajitoarea Sabrina, in timp ce se lupta pentru a gasi un echilibru in natura ei duala, aceasta fiind jumatate vrajitoare, jumatate om. Actiunea se petrece intr-o lume in care fortele raului ameninta binele oamenilor si, mai ales, pe cel al Sabrinei si al familiei ei.

Din distributie fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot si Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producatorul Riverdale si directorul de creatie Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul impreuna cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la RiverdaleGreg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) si Lee Toland Krieger. Serialul despre produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *