Chilling Adventures of Sabrina ne va fermeca prin noi episoade

SabrinaIn timp ce se pregateau pentru episodul special de sarbatori „O poveste in miez de iarna”, vrajitoarele, vrajitorii, muritorii si celelalte personaje din Greendale au primit un cadou cu ocazia solstitiului de iarna: Netflix a comandat 16 noi episoade din Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Intre lumina si intuneric), care vor fi lansate in doua parti (partile 3 si 4).

Partile 3 si 4 vor intra in productie in 2019. Partea a 2-a a fost anuntata anterior si va avea premiera pe 5 aprilie 2019.

Creatorul si producatorul executiv Roberto Aguirre-Sacasa a declarat: „Slavit fie Lordul Intunericului! Sunt recunoscator ca partenerii de la Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television si Archie Productions sustin varianta mai intunecata a povestii despre cea mai faimoasa vrajitoare adolescenta din lume. Si ma bucur ca pot continua serialul despre aventurile Sabrinei alaturi de echipele incredibile de distributie si productie, in frunte cu extraordinara Kiernan Shipka.”

Chilling Adventures of Sabrina Renewed!

Paws what you are doing. Salem's got some special news for you. Listen up right meow.

Publicată de Chilling Adventures of Sabrina pe Marţi, 18 decembrie 2018

Chilling Adventures of Sabrina recreeaza aventurile Sabrinei, vrajitoarea adolescenta, intr-o poveste intunecata despre maturizare presarata cu momente de groaza, oculte si, desigur, magice. Serialul aminteste de productii precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist si o aduce in prim plan pe vrajitoarea Sabrina in timp ce se lupta pentru a gasi un echilibru in natura ei duala, aceasta fiind jumatate vrajitoare, jumatate om. Actiunea se petrece intr-o lume in care fortele raului ameninta binele din lume si, mai ales, pe cel al Sabrinei si al familiei ei.

Din distributie fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot si Gavin Leatherwood. In partile 3 si 4 se vor alatura Jedidiah Goodacre care il va interpreta pe Dorian Gray si Alexis Denisof, care il va juca pe Adam Masters, prietenul lui Mary Wardwell. Roberto Aguirre-Sacasa, producatorul Riverdale si directorul de creatie Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. El produce serialul impreuna cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la RiverdaleGreg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) si Lee Toland Krieger. Serialul este produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *