AMC va difuza in premiera in acest an noul serial horror supranatural, NOS4A2

NOS4A2AMC a anuntat astazi ca va difuza in acest an, in premiera, noul serial horror supranatural, NOS4A2, care ii are in distributie pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiile Emmy® (Star Trek, American Horror Story) si pe vedeta in devenire, Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love). Serialul este bazat pe romanul bestseller cu acelasi nume al lui Joe Hill, iar primele doua episoade sunt regizate de Kari Skogland (The Handmaid’s Tale, Sons of Liberty), nominalizata la Emmy®. Productia celor 10 episoade, cu durata de o ora fiecare, a avut loc in Rhode Island, SUA.

Quinto il interpreteaza pe Charlie Manx, un nemuritor seducator care se hraneste din sufletele copiilor si apoi depoziteaza ce mai ramane din ele in Christmasland, un sat de Craciun inghetat si ciudat din imaginatia lui Manx, in care este Craciun in fiecare zi si nefericirea este interzisa prin lege. Insa Manx isi gaseste intreaga lume amenintata cand o tanara din New England (Cummings) descopera ca este inzestrata cu un dar periculos.

Cummings joaca rolul lui Vic McQueen, o tanara artista din clasa muncitoare, a carei creativitate da nastere unei abilitati supranaturale de a-l putea localiza pe Charlie Manx. Vic nu este foarte sociabila, insa compenseaza prin curajul, umorul, staruinta si determinarea sa. Se straduieste sa il invinga pe Manx si sa-i salveze victimele, fara sa-si piarda mintile sau sa devina ea insasi o victima.

NOS4A2 este produs de AMC Studios in asociere cu Televiziunea Tornante. Producatorii executivi ai serialului sunt: Joe Hill, Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), care a creat show-ul pentru televiziune si este showrunner, iar Lauren Corrao, copresedintele televiziunii Tornante. Din distributie mai fac parte: Olafur Darri Olafsson in rolul lui Bing Partridge, Virginia Kull in rolul Lindei McQueen, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) in rolul lui Chris McQueen si Jahkara Smith (aka Sailor J) in rolul lui Maggie Leigh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *