Alien: Covenant soseste in cinematografe!

AlienAlien: Covenant soseste in cinematografe! In spatiu, nimeni nu iti poate auzi strigatul. Patru decenii mai tarziu, aceste cuvinte inca raman sinonimele intensitatii autentice ale capodoperei futuriste horror marca Ridley Scott: Alien. Acum, creatorul francizei atat de cunoscute se reintoarce in universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai intunecate parti odata cu Alien: Covenant, o aventura care iti va accelera bataile inimiii si care testeaza limitele terorii.

La bordul navei Covenant predomina linistea. Echipajul impreuna cu celelalte 2,000 de suflete care se afla la bord sunt intr-un hiper-somn adanc, in timp ce un Walter sintetic strabate coridoarele de unul singur. Nava se indreapta catre indepartata planeta Origae-6 unde, in indepartata parte a galaxiei, colonistii spera sa instituie un nou avanpost pentru umanitate. Insa pacea instaurata se destrama cand in apropierea coloniei are loc o explozie stelara care distruge stocurile de energie, urmarile devastatoare constand intr-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul sau.

In curand, supravietuitorii descopera ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, un colt de Rai nedescoperit al muntilor incununati de nori si al copacilor inalti, mult mai apropiat comparativ cu Origae-6, si cu un potential bun de a deveni ‘acasa’. Insa ceea ce au descoperit, este, de fapt, o lume intunecata si letala, plina de ascunzisuri, cotituri si capcane la fiecare pas. Aflati fata in fata cu o amenintare ce depaseste orice imaginatie, exploratorii crispati trebuie sa incerce o evadare chinuitoare.

Plasat la 10 ani dupa evenimentele infatisate de catre Scott in Prometheus, Alien: Covenant se intoarce la radacinile sagai revolutionare a regizorului cu o poveste unica si inspaimantatoare care ingheata sangele in vene, presarata de creaturi monstruoase. Impreuna cu cea de-a sasea parte a seriei blockbuster, regizorul vizionar este mai aproape ca niciodata de a dezvalui misterioasele origini ale taticului tuturor extraterestrilor, letalul Xenomorph din filmul original.

Alien: Covenant ii are protagonisti pe Michael Fassbender (Prometheus, X-Men), Katherine Waterston (Steve Jobs), Billy Crudup (Mission: Impossible III), Danny McBride (Pineapple Express, Eastbound & Down) si pe Demian Bichir. Filmul este in regia lui Ridley Scott (The Martian). Scenariul a fost scris de catre John Logan si Dante Harper, cu originea intr-o carte de Jack Paglen si Michael Green. Producatorii sunt Ridley Scott, Mark Huffam, Michael Schaefer, David Giller si Walter Hill, iar distribuitorul este 20th Century Fox. Alien: Covenant isi va avea lansarea in Romania in data de 12 Mai, 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *