5 motive sa vedeti Pierduti in spatiu

Pierduti in spatiuEste vineri 13, dar Netflix ne face ziua mai buna, pentru ca astazi se lanseaza serialul original Pierduti in Spatiu, un remake seriei cu acelasi nume din 1965. Poate sunteti mai familiari cu adaptarea cinematografica Lost in Space din 1998. 

Pierduti in spatiu are loc 30 de ani in viitor, cand colonizarea altor planete devine realitate. Familia Robinson face parte dintr-un val de colonisti ce urmeaza sa ajunga in Alpha Centauri, insa un incident misterios ii face sa se prabuseasca pe o planeta necunoscuta, unde trebuie sa se foloseasca de toate cunostintele si aptitudinile lor pentru a supravietui. Umreaza si o cronica mai detaliata a intregului serial, cand il voi termina, dar, pana atunci, va dau 5 motive pentru care merita sa vedeti Pierduti in spatiu pe Netflix, de preferat intr-un binge watch in acest weekend.

Pierduti in spatiu

  • Este un serial ce nu trebuie ratat de fanii SF. Povestea ne promite mistere, aventuri si multe elemente SF, dar si nostalgice, pentru fanii filmului sau ai seriei originale.
  • Veti vedea un robot super cool si misterios. Nu va spun mai multe, dar veti astepta cu nerabdare momentele cand tacutul robot spune “Danger, Will Robinson!”. Relatia dintre robot si Will este una dintre cele mai interesante si emotionale din intreg serialul.
  • Familia Robinson este una din cele mai misto familii din seriale, iar interactiunea dintre ei face intreg deliciul serialului.
  • Actori deosebiti! Toby Stephens (capitanul Flint din Black Sails) si Moly Parker (Jackie Sharp din House of Cards) sunt parintii Robinson, iar copiii sunt jucati de Taylor Russel (Falling Skies), Mina Sundwall si talentatul pusti Max Jenkins (Sense8). Parker Posey o joaca pe misterioasa Dr. Smith, iar Ignacio Serricchio este Don West, un mecanic smecher, dar bun la suflet. Pe langa acestia, avem parte si de roluri mai mici sau cameo-uri ale unor actori cunoscuti.
  • Muzica va transporta in spatiu! Tema originala a lui John Williams poate fi auzita in unele locuri, iar soundtrack-ul compus de Cristopher Lennertz te face sa simti si sa traiesti spiritul aventurier al familiei Robinson.

Pierduti in spatiu

Deci, nu ratati Pierduti in spatiu, de astazi pe Netflix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *