Trailer si poster pentru noul Mumia

MumiaZilele acestea am primit o noua surpriza din partea Universal, trailerul si posterul pentru noul film Mumia. Dupa incercarea esuata de a reface franciza Universal Monsters cu Dracula Untold, studiourile s-au hotarat sa transforme The Mummy/ Mumia in startul acestei francize.

Tom Cruise conduce distributia acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toata lumea, inca din zorii civilizatiei: Mumia.

Desi adanc ingropata intr-o cripta din desert, o printesa din antichitate (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service si Star Trek Beyond) al carei destin ii fusese tragic si pe nedrept curmat, se trezeste la viata in zilele noastra, aducand cu ea o dorinta diabolica de razbunare si terori care depasesc intelegerea umana. Mumia ne poarta din nisipurile inselatoare ale Orientului Mijlociu pana in labirinturile tenebroase ale Londrei intr-o calatorie de o prospetime surprinzator de intensa spre o lume noua, dominata de monstri si zei.

Alaturi de Cruise se afla Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) si Russell Crowe.

Echipa artistica din spatele acestui eveniment cinematografic e condusa de regizorul-producator Alex Kurtzman si de producatorul Chris Morgan, care au in portofoliu undele din cele mai de succes francize ale ultimilor ani, precum Transformers, Star Trek, Mission: Impossible si Fast & Furious.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *