Netflix lansează trailerul seriei Maniac

ManiacIntr-o lume similara cu a noastra si intr-o perioada destul de apropiata de a noastra, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) si a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi straini care sunt prinsi in etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participa din motive diferite.

Dezamagita si fara un tel in viata, Annie este puternic ancorata in relatia daunatoare pe care o are cu mama si cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriasi bogati din New York, s-a luptat toata viata cu un diagnostic de schizofrenie.

Vietile lor nu s-au dovedit a fi asa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou – despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune ca rezolva orice problema a mintii – ii aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile.

Potrivit reprezentantilor companiei, testarea este fara riscuri sau efecte adverse si promite sa ii scape de problemele mintale cu care acestia se confrunta. Totusi, lucrurile nu se desfasoara conform planului.

Maniac

Creat de Patrick Somerville si regizat de Cary Joji Fukunaka, Maniac va fi lansat de Netflix pe 21 septembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *