Humans sezonul 2, din 23 februarie la AMC Romania

Humans
Robotii umanoizi au devenit o parte integrata a societatii, servind cu obedienta si protejand oamenii. Insa ce se intampla cand acestor synth-uri li se da dreptul la o constiinta si o vointa proprie? Al doilea sezon din Humans exploreaza posibilitatile si limitarile relatiilor dintre populatia synth-urilor si omenire si ridica intrebarea daca  numarul in crestere al synth-urilor cu constiinta merita aceleasi drepturi ca ale oamenilor.

Familia Hawkins se lupta sa lase in urma evenimentele petrecute. Eforturile lor sunt cu atat mai complicate cu cat sunt atrasi in aceasta lupta pe neasteptate, fiind purtati de vechii lor prieteni, synth-urile constiente.  Pe masura ce capacitatile lor emotionale se dezvolta, synth-urile sunt impinse la limita, confruntandu-se cu dubii morale uriase privind locul lor in lume.

In timp ce o organizatie misterioasa ameninta sa exploateze secretul pretios din spatele constiintei robotilor, posibilitatile si limitarile relatiilor dintre populatia synth-urilor si omenire sunt puse la testul suprem.

Descrierea episoadelor

Episodul 1

Pe masura ce familia Hawkins se lupta sa uite evenimentele intamplate, un musafir ajunge neanuntat la usa lor. Traind ca un fugar in Berlin, Niska se afla in fata unei decizii critice, in timp ce in Regatul Unit, Mia, Leo si Max se ascund pe coasta. In San Francisco, Athena Morrow, un om de stiinta condus de inversunare, este recrutata de Milo Khoury, un antreprenor renumit, pentru un proiect top secret.

Episodul 2

Laura trebuie sa decida daca va accepta propunerea Niskai, in timp ce Karen si Pete afla despre un synth special care a fost vandut pe o suma fara precedent pe piata neagra. Hester foloseste tehnici indoielnice pentru a capata informatii de la prizonierul sau, iar Leo se afla in fata unei noi misiuni. Mia isi asuma un risc ajutandu-l pe Ed, dar oare acum secretul ei e in pericol de a fi expus?

Episodul 3

Athena calatoreste in Regatul Unit iar secretul sau tragic este descoperit. Evaluarea constiintei Niskai incepe. Petrecand mai mult timp acasa, Joe observa comportamentul din ce in ce mai excentric al lui Sophie. Cand Karen reincepe sa lucreze alaturi de Pete, apar noi rupturi in relatia lor. Synth-urile sunt obligate sa plece din ascunzatoare, dar Mia ii socheaza cu o decizie importanta.

Episodul 4

Mia si Ed devin mai apropiati, insa relatia lor este in pericol cand secretul le este descoperit. Toby se apropie de Renie, dar o jigneste atunci cand reuseste sa treaca de masca ei de “synth”. Situatia  e sumbra pentru Niska pana cand Laura aduce un martor surpriza. Cand Milo o confrunta pe Athena cu privire la planurile ei, aceasta il convinge ca aceasta cercetare le va fi benefica amandurora. Karen si Pete merg mai adanc in ancheta “seraphim”. Iar cand influenta lui Hester asupra lui Leo devine evidenta, apar rupturi intre el si Max.

Episodul 5

Cand Mia este in pericol sa cada prada unei organizatii misterioase, se vede obligata sa ia masuri drastice. Odi se lupta sa gaseasca un sens al vietii sale, in timp ce Sophie este coplesita de stilul de viata de synth al lui Renie. Pete se recupereaza din atac, iar Karen face o confesiune care le zguduie relatia. Hester si Leo controleaza Silo si dau de urma lunetistului care l-a omorat pe Ten. Hester este de acord sa cada la intelegere cu ea in mod pasnic, dar oare ea este de incredere? Mattie pleaca de acasa pentru a se intalni cu Leo.

Episodul 6

Athena ii pune la incercare etica lui Milo si este socata cand acesta ii dezvalui planul sau real. Intoarcerea surprinzatoare a Miei are ramificatii in familia Hawkins. Mattie il gaseste pe Leo, insa i-ar putea dezvalui secretul?  Max pune bazele unei noi comunitati de synth-uri; cand afla cat de departe este Leo in stare sa mearga pentru a-si implini misiunea, el preia fraiele situatiei.

Episodul 7

Atunci cand Mattie dezvaluie ca synth-urile au de gand sa patrunda in Silo, laura este determinata sa o gaseasca pe Niska si sa-i ceara ajutorul. Mattie il roaga pe Max sa o ajute sa il salveze pe Leo de influenta lui Hester. Toby primeste un mesaj ingrijorator de la Renie. Karen cauta ajutorul profesional al Athenei si ia o decizie care ii va schimba viata. Mia si Hester patrund in Silo, dar lucrurile nu merg tocmai conform planului.

Episodul 8

In urma tragediei de la Silo, Karen simte ca ea si Sam nu au niciun viitor si preia fraiele situatiei. Niska si Astrid se pregatesc sa se intoarca la Berlin, insa chiar poate Niska sa plece de langa familia ei? Joe socheaza pe Laura cu o confesiune sincera. Hester cauta razbunare si nu se va opri pana nu il va rani pe Leo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *