HISTORY spune povestea cuceririi Vestului Salbatic, intr-un serial produs de Leonardo DiCaprio

Vestul SalbaticDaca sunteti pasionat de Vestul Salbatic, nu trebuie sa ratati aceasta productie. HISTORY┬« prezinta in exclusivitate Cum a fost cucerit Vestul Salbatic, un serial co-produs si co-narat de Leonardo DiCaprio, care va incepe sambata, 7 iulie 2018, de la ora 21:00. Acesta exploreaza o perioada turbulenta din istoria Americii – primii 75 de ani de la infiintarea Statelor Unite, incepand cu Revolutia Americana si incluzand anii Goanei dupa aur din California.

Productia Cum a fost cucerit Vestul Salbatic urmareste aventurile si dramele unor personaje istorice care s-au remarcat prin explorari si cuceriri de teritorii salbatice, precum Daniel Boone, Meriwether Lewis, William Clark sau Andrew Jackson. Pe masura ce povestile se vor derula, vor fi introduse si alte figuri importante, cum ar fi Washington, Hamilton si Lincoln.

Aceasta este cu atat mai captivanta cu cat este realizata de actorul si producatorul Leonardo DiCaprio, care a castigat premiul Oscar in 2016 pentru rolul principal din filmul The Revenant, ce spune povestea unei expeditii in zone neexplorate din America anilor 1820. Serialul propune un context mai larg misiunii relatate in filmul The Revenant si ofera, astfel, posibilitatea publicului de a intelege mai bine dinamica relatiilor dintre cuceritorii americani si triburile indigene, intr-o perioada importanta din istoria Statelor Unite ale Americii.

Vestul Salbatic

Serialul ia forma unei docudrame structurate in patru parti si este narat la persoana I. Episoadele includ interviuri in exclusivitate cu experti si beneficiaza de o cinematografie deosebita, fiind filmate printr- combinatie inovatoare de tehnici, care include utilizarea dronelor, camerelor GoPro si filmarilor din mana, pentru a obtine o atmosfera autentica a acelei perioade.

Leonardo DiCaprio este unul dintre producatorii executivi ai acestei mini-serii, alaturi de Jennifer Davisson si Stephen David.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *